Mám SharePoint (MS365) seznam, ve kterém používám pole Parcel Number pro geokódování. Zdrojová data pro geokódování na AGO jsou parcelní HFL. Před převedením mé excelové tabulky na SharePoint seznam jsem to testoval v APro. Provedl jsem spojení mezi parcelním HFL a excelovou tabulkou a podařilo se mi dosáhnout 100% shody. Stejná tabulka byla použita k vytvoření mého SharePoint seznamu. Nicméně, jakmile jsem nastavil workflow a spustil ho, celý SharePoint web se stal nedostupným, když se blížil k dokončení přes 90 %. Během této doby jsem dostával stejnou chybu při přístupu přes telefon nebo v režimu soukromého/incognito prohlížeče na mém PC. Po 2-3 minutách se web obnovil, ale když jsem se podíval na pole, které jsem vytvořil pro Workflow, bylo geokódování dokončeno jen zhruba z více než 50 %. Zbytek byl prázdný. Nebyl tam žádný stav "In Progress" nebo "Cancel", jen prázdné pole. Opakoval jsem to ještě 2x vytvořením nového SP seznamu, ale výsledek byl téměř stejný. Můj excel/SP seznam má 249 záznamů.<\/P>
Všiml jsem si, že mohu spustit Workflow položky seznamu s prázdnou hodnotou změnou APN na nesprávné APN a pak ji změnit zpět. Nicméně, není to zábavný proces dělat to ručně bez ohledu na množství.<\/P>
Má někdo podobnou zkušenost s neúspěchem geokódování a našel nějaké řešení? Děkuji.<\/P>