Ahoj,
postupuji podle tutoriálu Vytvoření a použití síťového datasetu s daty veřejné dopravy013 ArcGIS Pro | Dokumentace ale místo použití šablony uvedené v tutoriálu pro 'Create Network Dataset From Template' jsem zvolil 'Create Network Dataset' a nastavil zdrojová nastavení a atributy cestování ručně. Po vytvoření mé sítě pro analýzu jsem si však uvědomil, že mé trasy vůbec nevyužívají LineVariantElements, takže všechny trasy jsou pouze pěší.
Postupoval jsem přesně podle zdrojových nastavení šablony z tutoriálu a upravil jsem pouze omezení a režimy cestování. Atribut cestování s časovými náklady veřejné dopravy je také nastaven odpovídajícím způsobem, přičemž LineVariantElements používá Public Transit evaluator. Nicméně nejsem schopen nastavit směry (nejsem si jistý, zda je to kritické?).
Nejsem si tedy jistý, co se pokazilo, jestli jsem něco opomněl k vytvoření funkčního síťového datasetu, který využívá data veřejné dopravy? Mým konečným cílem je vytvořit vlastní šablonu, která načte třídu prvků ulic mého města pro nastavení různých omezení a režimů cestování, proto nepoužívám šablonu uvedenou v tutoriálu.
Doufám, že mohu obdržet nějakou pomoc ohledně tohoto problému, děkuji!