Jeden z mých klientů plánuje přechod z Desktop na Enterprise (jsem v GIS docela nový, podporuji je v jiné oblasti). Přemýšlel jsem, jak jim být co nejvíce užitečný při jejich přechodu, našel jsem šest učebních plánů Enterprise, každý plán vyžaduje jinou sadu kurzů. Celá matice týkající se učebních plánů a kurzů je níže.<\/P>
Kde začít??? je moje dilema. Chápu, že jedna odpověď je, že bych měl prostě NAUČIT SE VŠE v matici, ale to není opravdu praktické. Upřímně to vypadá na roky, abych udělal vše v tabulce.<\/P>
Připadá mi, že bych měl začít s Administration Essentials <\/STRONG>a Installation Fundamentals<\/STRONG>. Souhlasí s tím trenéři Enterprise? <\/P>Šest tréninkových cest Enterprise:<\/P>ArcGIS Enterprise: Administration Essentials<\/A> <\/SPAN><\/P>ArcGIS Enterprise: Installation Fundamentals<\/A> <\/P>ArcGIS Enterprise: Security<\/A> <\/SPAN><\/P>ArcGIS Enterprise: Data and Services<\/A> <\/SPAN><\/P>Esri Enterprise Administration Professional Certification 19-001<\/A> <\/SPAN><\/P>Esri Enterprise Geodata Management Professional Certification 19-001<\/A> <\/SPAN><\/P>Cesty vs Matice kurzů:<\/P> <\/P>Matice kurzů pro šest učebních cest<\/STRONG><\/P><\/TD>Admin Essen<\/P><\/TD>Install Fund<\/P><\/TD>Security<\/P><\/TD>Data & Serv<\/P><\/TD>Admin Pro Cert<\/P><\/TD>Geodata Mgmt Pro Cert<\/P><\/TD>Správa vaší implementace<\/P><\/TD>X<\/P><\/TD> <\/P><\/TD> <\/P><\/TD> <\/P><\/TD> <\/P><\/TD> <\/P>Pracovní postupy správy<\/P><\/TD>$2250<\/P> < P > & nbsp ; < \/ P > < \/ TD > < TD width = "54"> < P > $2250 < \/ P > < \/ TD > < TD width = "72"> < P > $2250 < \/ P > < \/ TD > < TD width = "72"> < P > $2250 < \/ P > < \/ TD > < TD width = "84"> < P > & nbsp ; < \/ P > < \/ TR > < TR > < TD width = "198"> < P > Začínáme s ArcGIS Enterprise Sites < \/ P > < \/ TD > < TD width = "72"> < P > X < \/ P > < \/ TD > < TD width = "72"> < P > X < \/ P > < \/ TD > < TD width = "54"> < P > & nbsp ; < \/ P > < \/ TD > < TD width = "72"> < P > & nbsp ; < \/ P > < \/ TD > < TD width = "72"> < P > X < \/ P > < \/ TD > < TD width = "84"> < P > & nbsp ; < \/ P > ... (text truncated for brevity) ... width="198">Správa obsahu administrátora pomocí ArcGIS API Pythonu
X
X
Správa geodat ArcGIS
$1500
Začínáme s Geodatabase
X
Začínáme s GDB Topology
X
Nasazení a údržba Multiuser GDB
$1500
Implementace verzovaného WF Multiuser GDB
$2250
Distribuce dat pomocí GDB replikace
$1500
Sdílení map a vrstev ArcGIS Pro
X
Integrace dat v ArcGIS Pro
X
Základy editace v ArcGIS Pro
< P > & Nbsp ; < / P > < / Td > < Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td > < Td Width=“ 8 4 ” >< P > X < / P > < / Td > < / Tr >< Tr >< Td Width=“ 1 9 8 ” >< P > Archivace dat v Multiuser GDB </ P >< / Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 5 4 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 8 4 ” >< P > X </ P ></ Td ></ Tr >< Tr >< Td Width=“ 1 9 8 ” >< P > Správa rastrových dat pomocí ArcGIS </ P ></ Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 5 4 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 8 4 ” >< P > X </ P ></ Td ></ Tr >< Tr >< Td Width=“ 1 9 8 ” >< P > Python skriptování pro geoprocessing WF </ P ></ Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 5 4 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > < / Td >< Td Width=“ 7 2 ” >< P > & Nbsp ; < / P > <Td Width=