Když jsem začal psát tento příspěvek, napadlo mě, že by bylo zábavné najít citát o produktivitě a nakonec jsem narazil na tento od Franze Kafky:<\/P>
Produktivita je schopnost dělat věci, které jste dříve nikdy nedokázali.<\/SPAN><\/P><\/BLOCKQUOTE>Nenechte se mýlit, mám rád Kafkova díla, ale zdá se mi, že neměl žádné zkušenosti s prací s GIS softwarem (což je pochopitelné, když se narodil v roce 1883)! Každopádně si to nechávám, protože mě to v našem kontextu rozesmálo. <\/SPAN><\/P>Pro mě, a jsem si docela jistý i pro vás, je produktivita něco spíš jako: „Teď to dokážu udělat tak, že to tady zkopíruju, tam přesunu, otevřu toto, změním tamto a dostanu to, co chci, ale bylo by mnohem lepší, kdybych mohl jen kliknout pravým tlačítkem > duplikovat, že?"<\/SPAN><\/P>Nebo: „Nemůžu najít příkaz\/nástroj, který potřebuji, proč bych ho měl hledat v dokumentaci nebo na Googlu?“ nebo dokonce: „Vlastně přesně vím, co hledám, jen nechápu, proč bych měl muset jít na pás karet, kliknout na jinou záložku a procházet spoustu věcí, abych se tam dostal.“<\/SPAN><\/P>Jo, řešení takovýchto problémů mi zní spíš jako zlepšení produktivity. Ale zase jsem se nenarodil v roce 1883, takže Kafka by mě možná považoval za blázna. <\/SPAN><\/P>Na základě toho, co jsme slyšeli z různých kanálů včetně průzkumů produktů a Technické podpory, stejně jako z vašich příspěvků zde v Esri Community, tým ArcGIS Pro rozhodl udělat verzi 2.8 vydáním zaměřeným na zlepšení výkonu a produktivity s méně novými funkcemi než bychom očekávali u typického vydání.<\/P>Na straně výkonu video Co je nového v ArcGIS Pro 2.8 skvěle ukazuje několik významných zlepšení (od 2:04<\/A>) - a existuje mnoho dalších, které vám mohou prospět v závislosti na vašich konkrétních projektech a pracovních postupech v ArcGIS Pro. <\/P>Mnoho zlepšení produktivity je přímým výsledkem účasti uživatelské komunity v ArcGIS Pro idea exchange. V tomto videu jsem shrnul několik rychlých ukázek toho, jak byly vaše nápady implementovány:<\/P>
https:\/\/www.youtube.com\/embed\/Yeok2KffeuI?feature=oembed