Jsem nováček v Data Interoperability. Doufám, že mi pomůžete vyřešit můj problém.<\/P>
Snažím se přidat ETL nástroj do webové aplikace pomocí ArcGIS Data Interoperability pro Server. Vytvořila jsem nástroj, který čte WMS feature class v sde a exportuje objekty do CAD souboru sloučeného do zipu. Jak ESRI doporučuje, přidala jsem ETL nástroj do modelu v toolboxu. Zatím je vše v pořádku.<\/P>
Ale po publikování ETL modelu, když testuji ETL CAD model, dostávám chybu, která ukazuje, že nástroj není platný. Zkoušela jsem různé případy a měnila parametry v ETL Wizard. Po mnoha pokusech mám stejný výsledek.<\/P>
Abych specifikovala problém, exportovala jsem model do Python skriptu. Provedla jsem potřebné opravy v Python skriptu. Ale bohužel mám stejný výsledek. Když se spustí funkce prostorového nástroje, dostanu chybu.<\/P>
<\/P>
Hledala jsem různá řešení pro ERROR 000816. Ale z těch příspěvků jsem nezískala řešení pro mou situaci. A nakonec, když spustím ETL nástroj v python skriptu, dostávám chybu parametrů s nějakou XML syntaxí, kterou nevím odkud pochází.<\/P>
<\/span><\/P>Mimochodem, zkontrolovala jsem, že když byl jiný model publikován na Arcgis Server, bylo to úspěšné.<\/P> <\/P>Děkuji za vaši pomoc.<\/P> <\/P> <\/P>