Ahoj,<\/P>
<\/P>
Mám webovou aplikaci ArcGIS, kterou používám k prezentaci některého obsahu ArcGIS online, který jsem vytvořil. Pro referenci zde je obrázek:a zde<\/A> je odkaz na portfolio.<\/P>Nejsem si jistý, kdo tuto aplikaci vytvořil, ale je navržena tak, aby vytvářela dlaždicové ikony obsahu ArcGIS online, který je uložen ve skupině.<\/P>Druhá (uprostřed nahoře) ikona je Dashboard, který jsem vytvořil a který obsahuje data z průzkumu. Problém, který mám, je ten, že když kliknu na ikonu tohoto dashboardu, samotný dashboard se nenačte a místo toho se načte spousta kódu, jak je uvedeno níže:<\/P>Výstup, který očekávám, je načtení dashboardu, jako na screenshotu níže:Pro referenci lze odkaz na dashboard najít zde<\/A>. Vše bylo nastaveno na sdílení (veřejné), nicméně stále dostávám chybu zobrazenou na screenshotu výše. Jedna věc, kterou jsem si všiml z chybového screenshotu, je, že v adresním řádku mého prohlížeče po 'token' není nic napsáno kromě =, takže jsem si myslel, že by mohl být problém s tokenem? Nejsem si úplně jistý. Má někdo nějaké nápady?Děkuji předem a dejte mi vědět, pokud jsou potřeba další informace nebo chybí nějaké zdroje.<\/P><\/BODY><\/HTML>
Nejsem si jistý, kdo tuto aplikaci vytvořil, ale je navržena tak, aby vytvářela dlaždicové ikony obsahu ArcGIS online, který je uložen ve skupině.<\/P>
Druhá (uprostřed nahoře) ikona je Dashboard, který jsem vytvořil a který obsahuje data z průzkumu. Problém, který mám, je ten, že když kliknu na ikonu tohoto dashboardu, samotný dashboard se nenačte a místo toho se načte spousta kódu, jak je uvedeno níže:<\/P>
Výstup, který očekávám, je načtení dashboardu, jako na screenshotu níže:Pro referenci lze odkaz na dashboard najít
Hi Jeremy,
> For reference, the link to the dashboard can be found here. Everything has been set to shared(public) ...
I just tried to access your Dashboard and it prompts me for a login to access. Please re-check that it and its contents are shared publicly.
Which Gallery template did you use to create your Portfilo app? Category gallery, Layer showcase, or Minimal gallery?
I just tested with the Minimal gallery template and was not able to repro the behavior you describe.
Hope this helps,
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.