Ahoj přátelé!<\/P>
Pracuji s Water Outage<\/A> řešením od Esri pro implementaci aplikace Isolation Trace. Úspěšně jsem vytvořil geometrickou síť a nasadil řešení, ale mám potíže s úpravou stávající funkčnosti základního python toolboxu pro uživatelsky přívětivější protokolování chyb. Konkrétně se snažím změnit formulaci 001191 Error<\/A> na něco intuitivnějšího pro uživatele.<\/P>Chyba nastává, když uživatel umístí bod příliš daleko od hlavního vedení, aby se k němu přichytil, a současná zpráva je "No flag found from the flag junction feature class", což pro ne-GIS uživatele není moc užitečné. Snažím se změnit chybovou zprávu na něco jako "Bod, který jste umístili, není v rámci n <\/EM>stop od hlavního vedení. Zkuste přiblížit a umístit bod nebo vybrat místo blíže k servisnímu vedení."<\/P>Bohužel se mi nedaří přesně zjistit, kde je toto řízeno. Zkoušel jsem několik testů vkládáním debug.logger zpráv do různých python souborů, které tento nástroj využívá, ale nemohu identifikovat kde <\/EM>je tato konkrétní chyba vrácena. Dokonce jsem zkoušel upravit každé výskyt arcpy.AddMessage, arcpy.ExecuteError, arcpy.AddError, arcpy.AddReturnMessage a arcpy.GetMessage(s). <\/P>Nemohu za žádnou cenu najít místo, kde je tato konkrétní chyba, která by "měla"<\/EM> být generována během metody Isolation Trace's snap<\/EM>, skutečně generována a spouští chybu.<\/P>Pokud mi někdo může ukázat správný směr nebo již tuto funkčnost zvládl v existujícím Esri řešení, byl bych velmi vděčný! <\/P>Zdravím<\/P>
Chyba nastává, když uživatel umístí bod příliš daleko od hlavního vedení, aby se k němu přichytil, a současná zpráva je "No flag found from the flag junction feature class", což pro ne-GIS uživatele není moc užitečné. Snažím se změnit chybovou zprávu na něco jako "Bod, který jste umístili, není v rámci n <\/EM>stop od hlavního vedení. Zkuste přiblížit a umístit bod nebo vybrat místo blíže k servisnímu vedení."<\/P>Bohužel se mi nedaří přesně zjistit, kde je toto řízeno. Zkoušel jsem několik testů vkládáním debug.logger zpráv do různých python souborů, které tento nástroj využívá, ale nemohu identifikovat kde <\/EM>je tato konkrétní chyba vrácena. Dokonce jsem zkoušel upravit každé výskyt arcpy.AddMessage, arcpy.ExecuteError, arcpy.AddError, arcpy.AddReturnMessage a arcpy.GetMessage(s). <\/P>Nemohu za žádnou cenu najít místo, kde je tato konkrétní chyba, která by "měla"<\/EM> být generována během metody Isolation Trace's snap<\/EM>, skutečně generována a spouští chybu.<\/P>Pokud mi někdo může ukázat správný směr nebo již tuto funkčnost zvládl v existujícím Esri řešení, byl bych velmi vděčný! <\/P>Zdravím<\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.