Jsem relativně nový v GIS a snažím se provést analýzu frekvence služeb veřejné dopravy v oblasti Bay Area pomocí BetterBusBuffers. Používám nástroj "Count Trips in Polygon Buffers around Stops" a vytvořil jsem síťový dataset pouze s třídou prvků ulic, abych mohl nástroj použít (dříve jsem měl chyby sestavení mého síťového datasetu, když jsem používal třídy prvků zastávek GTFS, takže jsem odstranil vše kromě třídy prvků ulic a to vyřešilo chyby sestavení). Také jsem měl problémy se síťovým datasetem kvůli prázdné geometrii, ale vyřešil jsem to odstraněním atributu hierarchie. Po opětovném spuštění nástroje selhal po 8 hodinách s chybou 160196, "neplatná topografie." Máte nějaké návrhy, jak to opravit? Velikost mého bufferu byla nastavena na 20 minut chůze a také jsem použil omezení sítě pro chůzi. Moje předzpracovaná data GTFS obsahují GTFS pro pět různých agentur, což si myslím, že způsobuje dlouhou dobu zpracování. Již jsem zkontroloval a opravil geometrii a třída prvků ulic byla zkopírována do geodatabáze, na které je založen můj síťový dataset. <\/P>