Dobrý večer. Jsem stavební inženýr z Itálie a používám ArcGIS Pro 2.7 pro svou diplomovou práci. Od dnešního rána, kdy jsem spustil ArcGIS Pro, mi software nedovolí se přihlásit. Když jsem se pokusil obnovit své uživatelské jméno a heslo, byla mi zaslána následující e-mailová zpráva:<\/P>
Nedávno jste požádal, aby vám ArcGIS zaslal uživatelské jméno nebo uživatelská jména spojená s vaší e-mailovou adresou. Zde jsou:<\/SPAN>Esri Public Account : ***<\/SPAN>Organizational Account : *** (zakázán)<\/SPAN> Název organizace : ***<\/SPAN> Kontaktní osoba správce organizace: Learn Admin2 (<\/SPAN>learnarcgissupport@esri.com<\/A>)<\/SPAN> Esri Access : zakázán<\/SPAN><\/P>Mohu předpokládat, že Learn ArcGIS měl datum vypršení platnosti, ale když jsem si stáhl ArcGIS Pro, použil jsem tento účet k zadání mého licenčního kódu. Nyní, když je účet zakázán, licence stále funguje, protože jsem to zkontroloval, ale co mám teď dělat? Musím vytvořit jiný "neveřejný" účet a přiřadit ho k licenčnímu kódu? Pokud ano, jak? <\/P>Děkuji předem za vaši pomoc<\/P>
Hello Umberto,
The Learn ArcGIS Team will reply via e-mail. You may want to remove the post above or the account names to retain your privacy.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.