Minulý týden jsem se pokusil nasadit první vydání z listopadu 2020 Water Distribution Data Management pro ArcGIS Online a také verzi Sewer. Mnoho problémů:<\/SPAN><\/P>Water<\/SPAN><\/P>Musel jsem šablonu nasadit několikrát, pokaždé se to během procesu nezdařilo. Nyní mám v ArcGIS Online několik složek, které obsahují částečnou instalaci šablony, ale tyto složky nemohu ani smazat, protože systém říká, že je nelze smazat, přestože uvnitř nich není zapnuta ochrana proti smazání.<\/SPAN><\/LI>Při nasazení řešení vás vyzve k výběru prostorového odkazu. Vybral jsem NAD 83 State Plane NY West Ft a zdálo se, že můj výběr byl akceptován, avšak když stáhnu soubor geodatabáze hostovaných vrstev vytvořených šablonou, je stále ve Web Mercator. Takže tato část nefunguje.<\/SPAN><\/LI>Když stáhnu balíček projektu ArcGIS Pro, který se instaluje, všechny vrstvy v mapě při otevření v ArcGIS Pro mají vedle sebe červený vykřičník a musím je ručně znovu přiřadit k hostovaným vrstvám. <\/SPAN><\/LI><\/OL>Sewer Template<\/SPAN><\/P>Stejná chyba jako výše uvedená u bodu #1<\/SPAN><\/LI>Stejná chyba jako výše uvedená u bodu #2<\/SPAN><\/LI> Když stáhnu balíček projektu ArcGIS Pro, který se instaluje, otevře se v ArcGIS Pro úplně prázdný.<\/SPAN><\/LI><\/OL>Celkove to vypadá jako skvělý začátek se šablonami, takže doufám, že výše uvedené problémy budou vyřešeny.<\/SPAN><\/P>Děkuji<\/P>Dan<\/P> <\/P>