Ahoj znovu,
Stále pracuji na druhém školení ETL (pro starší verze Desktopu) v ArcGIS Pro. Vím, že existují rozdíly, ale toto jsou jediná školení ETL pro prostorová data, o kterých vím.
Pracuji s Pro 2.6.3 a FME 2020.0.1.0 (20200407 - Build 20218 - WIN64)
Školení: Řízení překladů dat pomocí procesů Extract, Transform a Load | Esri Training Web Course
Konečně potřebuji použít funkci "Fanout" u Writer Feature Type.
Mám dva Reader Feature Types napájející PointOnAreaOverlayer, jehož bodový výstup je připojen k Point Shapefile Writer Feature Type. Prvním problémem bylo zjistit, jak duplikovat magické propojení ze školení mezi všemi akumulovanými atributy uvedenými v PointOnAreaOverlayer a Writerem. Postupoval jsem podle pokynů, ale po použití "Copy Attributes from Transformer" měl atribut "Name" ve Writeru červený uzel a při spuštění nedostal data z Overlayeru. ("NAME" je pole v polygonové vrstvě, které musí být zachyceno ve výstupu bodu.) Našel jsem Attribute Accumulation - Merge Attributes v Overlayeru a nastavil Accumulation Mode na "Merge Incoming". To umožnilo Overlayeru zobrazit polygonový atribut "NAME" v seznamu atributů bodového výstupu a být viditelný pro point Writer. V předchozích verzích FME to nebylo nutné? Nebo více funkcionality vyžadovalo další vrstvy konfigurace?
Nyní k opravdové části otázky...
Potřebuji provést "Feature type fanout." Zde je obrázek ze školení jednoduchého zaškrtávacího políčka a výběru kategorie v rámci vlastností Writer Feature Type:

Zde jsou vlastnosti Writer Feature Type, které vidím v Pro/FME:

Kde je funkce Feature type Fanout?
Díky,
- Adam