-
Survey123 Early Access Community Aktualizace - září 2026
The Survey123 Early Access Community (EAC) web je místo, kde získáte přístup k nejnovějším beta verzím komponent aplikace Survey123. Přihlaste se pomocí svého stávajícího ArcGIS účtu pro stažení aplikací, beta dokumentace a diskusních fór beta verze. S pozitivní zpětnou vazbou od komunity raných uživatelů je záměrem, aby…
-
Co je nového v ArcGIS Survey123 (červenec 2026)
<\/span><\/SPAN><\/P>Tento rok znamená důležitý milník pro ArcGIS Survey123. Minulý měsíc oslavil Survey123 své 10. narozeniny, přičemž jeho první vydání sahá do června 2016. Během uplynulého desetiletí se Survey123 vyvinul v kompletní systém sběru dat zaměřený na formuláře, který používají organizace po celém…
-
Segmentace instancí pro Smart Assistant
Pro Smart Assistants bychom ocenili, kdyby byla přidána také segmentace instancí. Bylo by také užitečné mít funkci, která dokáže určit, zda je obrázek ostrý nebo rozmazaný, a vyzvat uživatele ke změně úhlu kamery nebo k opětovnému pořízení fotografie pro zlepšení kvality obrazu.
-
Přístup k Field Apps s ukončenými verzemi ArcGIS Enterprise
Když verze ArcGIS Enterprise dosáhne ukončení, podle životního cyklu produktu, je podpora autentizace pomocí této verze odstraněna v následujícím vydání ArcGIS Survey123, ArcGIS Field Maps, ArcGIS Navigator a ArcGIS QuickCapture. V některých případech může být podpora odstraněna až v pozdějším vydání, pokud technické,…
-
Parametry tiché instalace Survey123 Studio
Je možné nastavit výchozí parametry, jako je 'portal url', při instalaci Survey123 Studio? Dříve se to nastavovalo v konfiguračním souboru .json v Connect/Desktop, ale struktura uložených připojení k portálu se ve Studiu zdá být výrazně změněna.
-
Záznamy se po úpravě nezobrazují v INBOXu
Máme několik pracovních postupů, kde uživatelé upravují data přes INBOX v S123 a neměli jsme žádné problémy. Vytvořili jsme nový formulář s podobným pracovním postupem (zadávání dat a poté úprava přes INBOX), ale máme následující problém. Po úpravě záznamu v INBOXu se záznam po obnovení již nezobrazí v INBOXu. Úprava je…
-
Načíst data z Location a vyplnit pole názvem County
Používám Survey123 CONNECT… Snažím se umožnit uživateli vytvořit bod typu GEOPOINT Mám textové pole, ze kterého se snažím získat název COUNTRY z výše uvedené geo lokace. Nezobrazují se žádné chyby, ale po přidání bodu lokace se v textovém poli COUNTRY nic nezobrazí… Mám nějakou chybu v syntaxi? Jsem na verzi 3.24.31… Máte…
-
Survey123 Reports - podkladová mapa se nezobrazuje při použití parametru size.
Když přidám size:580:0 podkladová mapa je oříznutá: * ${location_point | map:"6796ceb0048a4350b84fe67f56253a03" | mapScale:50000| size:580:0 | drawingInfo:"currentLayer"} * * ${location_point | map:"6796ceb0048a4350b84fe67f56253a03" | mapScale:50000| drawingInfo:"currentLayer"} *
-
S123 Connect správná syntaxe pro klauzuli where
Ahoj! Doufám, že mi někdo pomůže se syntaxí pro můj formulář survey123 connect. Snažím se naplnit seznam select one seznamem Parcel ID z hostovaného join view feature. Toto funguje: autocomplete search("list_ParcelID?url=https://services2.arcgis.com/URL/FeatureServer/0&where=SUM_VolumeCalc>65000 AND globalid IS NULL AND…
-
Survey123 Field App Časové limity / Špatný výkon (Android)
Zažívá někdo další problémy s časovými limity, pády a špatným výkonem aplikace Survey123 Field App na zařízeních Android? Naši terénní pracovníci nás informovali o potížích s přihlášením do aplikace Survey123 a do našeho Enterprise prostředí. Testovali jsme na několika zařízeních Android a Apple zde v kanceláři a pouze…
-
Aplikace Survey123 padá při připojování obrázků k průzkumu
Má někdo další problém s tím, že aplikace padá při připojování obrázků k průzkumu? Zvlášť si toho všímáme, když uživatelé připojují obrázky z Photos/Gallery. Jde o iPhony 13/15 s nejnovějším iOS 27. Má to někdo další?
-
Přidejte možnost, aby Survey123 Web Designer podporoval vytváření formulářů z existujících nehostovaných feature služeb.
V současné době Survey123 Web Designer podporuje vytváření průzkumů z existujících hostovaných feature služeb. To nám umožňuje používat AI Assistants v Survey123. Nicméně, když se pokusím udělat totéž pro nehostované feature služby, např. serverové služby, které mohou využívat základní enterprise geodatabáze / RDBMS,…
-
Přidat parametr/hodnocení přesnosti pro analýzu obrázků v ArcGIS Survey123 AI Asisstant
V současné době funkce AI image analyst v Survey123 dokáže analyzovat obrázky na základě promptu. Rádi bychom však znali přesnost výsledku. Podobně jako u modelů deep learning v ArcGIS Pro, kde je vrácena hodnota confidence mezi 0-1 (0%-100%). Bylo by skvělé mít totéž i pro Survey123, aby mohli kontrolu kvality provádět…
-
Spojené textové pole pro zaškrtávací políčko v Reportu
Mít syntaxi, která dokáže převzít existující textové pole ve feature layer, které bylo spojeno; z otázky s více výběry pomocí Survey 123. Tak, aby to mohlo být zobrazeno jako zaškrtávací políčka v Reportu.
-
Vrstva geometrie se nezobrazuje v AGOL mapovém prohlížeči ze S123 mobile
Ahoj, znovu jsem vytvořil průzkum ve Studio & Mobile. Nicméně vrstva geometrie v mapovém prohlížeči… i když je v panelu vrstev geometrie (se symbolikou), odmítá se zobrazit. Nemyslím si, že dělám něco špatně, ale jen jsem se chtěl zeptat, protože je to první přenos ze S123 Mobile. Díky, Chris
-
Instalátor webu ArcGIS Survey123: Co je nového (září 2026)
Nejnovější verze (3.26) instalátoru webu Survey123 je k dispozici ke stažení na My Esri stránce. Soubor ke stažení najdete pod Stažení → Všechny verze → ArcGIS Enterprise (Windows nebo Linux) 11.5 a vyšší → Aplikace. Verze 3.26 obsahuje všechny opravy a vylepšení z červencového vydání webové aplikace a webu Survey123,…
-
Hodnocení důvěryhodnosti / skóre přesnosti pro analýzu obrázků AI v návrháři webu Survey123
Poskytuje analýza obrázků poháněná AI v návrháři webu ArcGIS Survey123 hodnocení důvěryhodnosti/přesnosti?
-
Komplexní testování - ArcGIS Survey123
Připojte se k nám na ArcGIS Survey123 komplexní testovací akci. Vyberte prosím datum, kdy se chcete zúčastnit. Doporučujeme účastníkům v časovém pásmu Australian Eastern Standard Time, aby se zúčastnili ve čtvrtek 24. září 2026 (Australian Eastern Standard Time) kvůli usnadnění mezinárodního plánování. Níže jsou uvedena…
-
Chyba Survey123
Při pokusu o náhled, uložení nebo publikování mého průzkumu se mi stále zobrazuje následující chybová zpráva. Nemám žádná pole s názvem _tempRuntime. * Nelze číst vlastnosti nedefinovaného (čtení '_tempRuntime') Také mi to neumožňuje smazat otázku, kterou jsem omylem vytvořil. Prozatím ji mám pojmenovanou jako testing.…
-
Formulář Survey123 s příbuznými tabulkami a chybovou zprávou
Mám formulář Survey123 se 2 vrstvami bodů a 3 příbuznými tabulkami (chyba a tabulky jsou zobrazeny na snímcích obrazovky). Používáme Enterprise 12, Pro 3.7.1 a Survey123 3.24. (my ne publikujeme prvky jako hosted). Cílem použití formuláře je, aby horní část řešila kancelářské stížnosti a spodní část terénní návštěvy, ale…
-
Šablona reportu s podřízenými vztahy náhle vyhazuje chybovou zprávu: 400: UNKNOWN_ERROR
Najednou dostávám chybu 400 Unknown při pokusu spustit šablonu reportu na formuláři, jehož vrstva má podřízené vztahy. Od 25. srpna jsem neaktualizoval žádnou feature service ani S123, což byl poslední čas, kdy jsem to používal. Zažil někdo jiný tento náhlý problém? URL vede k této chybě:…
-
Survey123 – Vytvořit související záznam bez vytvoření nového bodu?
Používám Survey123 Connect s existující službou prvků, která obsahuje vrstvu bodů rezidenčních adres a související tabulku inspekcí. V současné době pokaždé, když někdo odešle můj formulář Survey123, vytvoří se nový bodový prvek a nový související záznam v tabulce. Chci, aby se vytvořil pouze nový záznam v související…
-
nemůže být klíč třídy vztahu řetězec?
Dostal jsem tuto chybu. Nepodporovaný typ vztahu esriFieldTypeString v klíči Field. Takže nemohu použít řetězec jako klíč?? Chápu, že Esri zdá se chce, abychom pro klíče v relationship classes používali GUID a GlobalIDs… ale proč nemohu mít klíč v relationship class jakýkoli chci? Kdo toto pravidlo stanovuje a proč?
-
Vypočítat otázku Map z adresy
Mám Survey123, kde se snažím vypočítat otázku Map z adresy, ale nic se nestalo. Potřebuji zjistit adresu pro organizaci, která ji má, a lokaci pro každou organizaci (také ty bez adresy). Takže jsem navrhl průzkum s otázkou Map, která je povinná a je to geometrická otázka. Protože chci mít adresu ve standardním formátu,…
-
Survey123 + Field Maps Offline Workflow pro související záznamy
Ahoj všichni, Snažím se implementovat offline workflow pro geotechnický sběr dat v terénu pomocí Field Maps a Survey123 a mám potíže najít nejlepší architekturu, která funguje offline. Uživatelé v terénu potřebují: * Vytvořit bod v Field Maps (offline). Pracují na dálku a potřebují přístup k offline snímkům a…