Polygon does not close properly error in default version of feature class

2296
1
12-20-2013 06:29 AM
Highlighted
New Contributor III
The shapes below all show up with an error using the sdelayer command.  The verification code for each of those objects is 150. That code translates to �??SE_INVALID_POLYGON_CLOSURE�?�, the polygon does not close properly.

How do I correct this error (i.e. geometry) when the feature class does not have a topology?  I cannot create topology because it does not reside in a feature dataset.

http://edndoc.esri.com/arcsde/9.0/capi_functions/returncodes_incl.htm

ArcSDE 10.1  for Oracle11g Build 679 Thu Apr  5 11:43:21  2012
Layer      Administration Utility
-----------------------------------------------------
Row Id,FID,Entity Type,Annotation,Cad Data,Number of Points,Number of Parts,Number of Subparts,Self-Touching Rings,Minimum Precision,Verification

12645,12645,A,F,F,17,0,0,F,High,-150
2413,2413,A,F,F,10,0,0,F,High,-150
2418,2418,A,F,F,25,0,0,F,High,-150
2515,2515,A,F,F,18,0,0,F,High,-150
2516,2516,A,F,F,8,0,0,F,High,-150
2671,2671,A,F,F,13,0,0,F,High,-150
2680,2680,A,F,F,17,0,0,F,High,-150
2681,2681,A,F,F,20,0,0,F,High,-150
339,339,A,F,F,20,0,0,F,High,-150
340,340,A,F,F,32,0,0,F,High,-150
Reply
0 Kudos
1 Reply
Highlighted
New Contributor III
Edward,

I've had an experience of accessing the MapInfo data stored in Oracle Spatial format. There were a lot of geometry errors.
If you have a similar situation, you can check and correct the geometry using MapInfo.

What is the source of your data?

Ivan
Reply
0 Kudos