Select to view content in your preferred language

Datastore PostgreSQL Errors

354
2
Jump to solution
03-29-2024 12:16 PM
Labels (2)
CodyPatterson
Regular Contributor

Hey All,

Enterprise 11.2

(This is a fresh installation)

After finding a way to access the PostgreSQL database, I've began looking through (view only) and attempting to find where the system has bugged out. When reviewing the PostgreSQL logs, I find these here:

CodyPatterson_0-1711739573663.png

 

I really have no idea what is wrong with most of these, there are multiple indexes that are completely missing, but most are there:

CodyPatterson_1-1711739618488.png

 

CodyPatterson_4-1711739713015.png

Any ideas on what I could do from here, or anything I could check out to see what is happening?

Cody

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
CodyPatterson
Regular Contributor

Looks like this is a bug, did a completely separate installation in a test environment not connected to our current one, and it still does not work. Here's what I'm seeing:

CodyPatterson_0-1712023798163.png

 

Guess there is nothing to do at this point other than report it as a bug.

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
CodyPatterson
Regular Contributor

No change as of yet, attempted another complete uninstallation and reinstallation.

0 Kudos
CodyPatterson
Regular Contributor

Looks like this is a bug, did a completely separate installation in a test environment not connected to our current one, and it still does not work. Here's what I'm seeing:

CodyPatterson_0-1712023798163.png

 

Guess there is nothing to do at this point other than report it as a bug.

0 Kudos