Cannot Connect to SDE when I Running Post Installation using SQL Sever Backup Files.

338
3
05-02-2010 06:21 PM
Highlighted
by Anonymous User
Not applicable
Original User: arya

Dear All

I have some problem using the SDE here my Story :

First I backup the SDE form my SQL data base using built in feature in SQL Server, and i create a file called xxx.bak, after that i install new sde databease on other computer/server.
I restore the xxx.bak to new server and do a post installation in SDE, before that i already assign teh SDE user to DB Owner and SDE Schema owner.

My problem is, when i create new USER (just view, SELECT) , is always return "Insufficient Connection". but for SDE user (ADMIN) work fine.

Please help why is this..??
Thanks
Reply
0 Kudos
3 Replies
Highlighted
by Anonymous User
Not applicable
Original User: vangelo

Make sure your userid/loginids match -- see http://forums.esri.com/Thread.asp?c=158&f=2290&t=236645
or search on sp_change_users_login

- V
Reply
0 Kudos
Highlighted
by Anonymous User
Not applicable
Original User: arya

Thank for reply Van,

I Have Try the step mentioned, I`m using this query

use sde
go
EXEC sp_change_users_login 'Auto_Fix', 'sde',null, '12345'
go

and result

The number of orphaned users fixed by updating users was 0.
The number of orphaned users fixed by adding new logins and then updating users was 0.


and i try connect to my SDE and still have problem, and why return 0 user.??
Reply
0 Kudos
Highlighted
Regular Contributor III
Hi,

Would using another option - update - help?

exec sp_change_users_login 'update_one', 'sde', 'sde'
Reply
0 Kudos