Zdravím komunito. Měl bych dotaz ohledně formátování hodnot atributů ve vyskakovacím okně. Mám atributovou tabulku ve které jeden z nich (Více informací) je odkaz na stránky s detailem záměru, viz. níže. Kolegům se bohužel nelíbí barva toho textu zobrazit, že je to nevýrazné, a chtěli by to obarvit. Je nějaká možnost, třeba pomocí Arcade, jak nastavit barvu této položky?
Vím, že řešením je vytvořit pole text a do něj to napsat a naformátovat tam, ale to už je oddělené od té tabulky a za mě to nevypadá moc konzistentně.
Děkuji za případné komentáře.
S pozdravem
Vladimír Koláček
Dobrý den,
v jazyce Arcade můžete použít HTML formátování - například jako tento příklad:
Obecně s psaním Arcade výrazů, včetně jejich HTML formátování Vám může pomoci i Arcade Assistant, který je součásti Map Vieweru v Arcade Editoru.
Hezký den,
Dobrý den,
moc děkuji za zaslání příkladu. Vyzkoušel jsem a v popupu mi zobrazuje výsledek [object Object]. Jako by vracel pole, jestli to dobře chápu.
S pozdravem
Vladimír Koláček
Dobrý den,
kód, který jsem uvedl výše by Vám měl fungovat a je kompletní - vrací text, typu text.
když to kombinuji s výchozí tabulkou atributů, tak to vypadá takhle.
Pokud chcete mít custom tabulku tak je potřeba ji celou naformátovat - opět můžete použít HTML - například (pro vrstvu ArcČR obce):
Dobrý den,
tak jak kód máte přidaný Vy, tak vkládá a formátuje text na nový, samostatný řádek. Tak jak to mám na mysli já, tak by měl upravit barvu atributu v tabulce a po zadání to právě vypíše ten [object Object]
S pozravem
Vladimír Koláček
Dobrý den,
nakonec jsem to vyřešil, tak jak jste navrhoval. Z atributové tabulky jsem vypustil atribut pro Více informací a umístil ho na samostatný řádek.
Děkuji
S pozdravem
Vladimír Koláček