Arcobject strange behaviour while launching from java web start

579
1
06-03-2011 11:49 AM
New Contributor
Hi,

I am developing an application which launches from javaws and i found very strange behaviour. my application is based on different gui and gis is also one part of it. so when i launch my application and start working on gis it works fine for onece. but when i close it and reopen or i start working on different other workflow and then try to launch my gis gui it hangs and gives me strange error message outofmemory... or when i debug it, it hanges by calling simple visual beans object like toc bean etc.

i also notice that when i try to load the Server Style files it give me error message cant load this file. automation exception.

so i put all client jars on my machine and run it from a .bat file every thing works fine never gets out of memory issue and style files are loaded perfectly fine and all functionality works fine.

Is this some what problem in calling or releasing dlls or what... i also install sp2 but nothing works.

i am using java 6 update 21
Reply
0 Kudos
1 Reply
New Contributor
Ok i figure it out why it behave like this. actually we provide user to select heapspace i.e. 512M, 1024M and 1536M. on 512M and 1024M everything works fine Server.Style files are loaded perfectly fine no out of memory problem and no jvm crashes occured.
Can any ESRI guy tell me why this happened. now my application works fine but i am very intresting to run it on 1536M because there are lots of other modules just consume memory.
Reply
0 Kudos