WAB logo replaces ours on mobile devices

440
2
Jump to solution
03-07-2022 02:35 PM
Labels (1)
HollyTorpey_LSA
Occasional Contributor III

Hi all,

I created a very simple WAB app on our Enterprise Portal. The app uses the Foldable theme and has a header that includes our shared organization logo. It looks like I expect it to look (our logo on the left side of the header) in mobile previews and in the web app when displayed on a monitor.

However, when I load it on my phone, our logo is gone and the WAB logo is in its place.

Here it is on my monitor: HollyTorpey_LSA_1-1646692319475.png

Here it is on my phone: HollyTorpey_LSA_0-1646692290831.png

I tried changing our shared organization logo to a smaller version (110 x 110) but that didn't make any difference. Is that still too big for mobile devices? Is there some other issue I haven't thought of?

Thanks for any tips you can provide!

Holly

- Holly
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
BryndaHatch
Esri Contributor

I read this article: https://support.esri.com/en/technical-article/000024514

It suggests that maybe your Shared Theme logo isn't shared publicly.  

View solution in original post

0 Kudos
2 Replies
BryndaHatch
Esri Contributor

I read this article: https://support.esri.com/en/technical-article/000024514

It suggests that maybe your Shared Theme logo isn't shared publicly.  

0 Kudos
HollyTorpey_LSA
Occasional Contributor III

Hi Brynda,

Thanks for your response, @BryndaHatch! You're right. I spoke with Support and learned that a logo uploaded in the Shared Theme section of Portal's Settings/General page isn't visible on apps shared with everyone unless you also have enabled anonymous access to Portal. The workaround for those of us who don't want to enable anonymous access is to upload a logo to each web app individually. It would be nice to add a toggle switch to enable public sharing of shared theme elements independent of enabling anonymous access to the Portal site.

- Holly
0 Kudos