Stuck On Log On

222
1
Jump to solution
12-04-2019 12:09 PM
SamLee1
New Contributor

Image 1: I log on using my correct specific URL and goes to Image 2.

Image 2: I log in using my correct credentials and then it goes straight to Image 3.

Image 3: Back to the log in in Image 1.

Why does that happen when I log in and put my credentials and it goes back to the log on page for the URL (Image 1)?

Tags (1)
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
KennyYue1
New Contributor

I have a similar problem earlier today, what I did to fix it and allow me to login smoothly is to check the register app did you input both http://[yourmachinename] or https://[yourmachinename]  

I would set add both just in case.

The simple trick I fixed the login is to change the login URL on your image 1 to "https://" it may pop up a page and tell you that you are not in a secure area. Advance and ignore the warning. it should bring you to the home page of the Web Appbuilder. 

Try look into this also Reference to ArcGIS Web Appbuilder Developer edition "Get started"

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
KennyYue1
New Contributor

I have a similar problem earlier today, what I did to fix it and allow me to login smoothly is to check the register app did you input both http://[yourmachinename] or https://[yourmachinename]  

I would set add both just in case.

The simple trick I fixed the login is to change the login URL on your image 1 to "https://" it may pop up a page and tell you that you are not in a secure area. Advance and ignore the warning. it should bring you to the home page of the Web Appbuilder. 

Try look into this also Reference to ArcGIS Web Appbuilder Developer edition "Get started"

0 Kudos