Embed web app in web site not working

955
2
03-16-2018 02:20 PM
BobChristensen
New Contributor III

Hi, I recently created a web app and shared it with everyone. I then followed the instructions on this web page to embed the web app in a google site. I can't get it to work and would appreciate some help. I will copy the code I am using based on instructions below. I have had success embedding a web map and web app in the same site using the URL method, but not the web app using the html code method. Maybe the URL method is all I need but I am still curious why this is not working for me.

<style>.embed-container {position: relative; padding-bottom: 82%; height: 0; max-width: 100%;} .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container iframe{position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%;} small{position: absolute; z-index: 40; bottom: 0; margin-bottom: -15px;}</style><div class="embed-container"><iframe width="550" height="450" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" title="HNFP Vegetation Mapping Products" src="http://ssp-community.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=915c0271460142f8b1aab36598a9c2d..."></iframe></div>

Any help appreciated.

b

0 Kudos
2 Replies
MichalBeránek
New Contributor

Hi,

I also have this problem. Actually I noticed that the embeding in website using both solely URL in iframe or using the generated html does not work in Google Chrome, but works in Firefox or Edge. My generated html for embeding looks like this:

<style>.embed-container {position: relative; padding-bottom: 80%; height: 0; max-width: 100%;} .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container iframe{position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%;} small{position: absolute; z-index: 40; bottom: 0; margin-bottom: -15px;}</style><div class="embed-container"><iframe width="500" height="400" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" title="ZPS" src="//golemio.maps.arcgis.com/apps/Embed/index.html?webmap=2235158fce6849ab8475407cd5f631bf&extent=14.3977,50.0752,14.4611,50.098&zoom=true&previewImage=false&scale=true&disable_scroll=true&theme=light"></iframe></div>

Is thee something out of this Chrome does not support?

I am using up-to-date version (Version 73.0.3683.103 (Official Build) (64-bit))

0 Kudos
ConnorBailey1
New Contributor

I'm having this issue with Chrome on Mac OS X

0 Kudos