Survey123 with Portal 10.7.1 - Error 404

823
5
10-08-2019 10:21 AM
deleted-user-AyQ-Iok8btBJ
New Contributor II

I am trying to connect Survey123 to our new Enterprise Portal. Our Portal is federated with ArcGIS Server and our security is managed by AD. I can successfully get to the Survey123 site using our portal url (https://survey123.arcgis.com/?portalUrl=https://exampleportal.esri.com/arcgis) but when I click 'Sign In' I get a 404 error:

I have gone to my ArcGIS Server Administrator Directory and added survey123.arcgis.com as an AllowedOrigin

Any ideas what could be going on here?

0 Kudos
5 Replies
JamesTedrick
Esri Esteemed Contributor

Hi Neel,

Can you provide more details about your ArcGIS Enterprise setup?  Version, Windows/Linux?

0 Kudos
deleted-user-AyQ-Iok8btBJ
New Contributor II

10.7.1 on Windows

0 Kudos
JamesTedrick
Esri Esteemed Contributor

Hi Neil,

Thanks, this resembles an issue with the Java web adaptor, but that was addressed before 10.7.1.  As this apparently deals with an ArcGIS Enterprise configuration issue, can I ask you to open a ticket with Esri Support to troubleshoot this?

0 Kudos
MaylanNguyen
New Contributor

Removing /home from the Portal url should resolve the issue.

0 Kudos
parksh
by
New Contributor II

Hello @MaylanNguyen 

I have same issue with this post.

But I cannot figure out where the /home text in Portal url.

Can you describe more detailed workaround?

Also, I check below article. But this document also doesn't helpful.

 - https://support.esri.com/en/technical-article/000023188

0 Kudos