Pull data for dates not working in browser but works in Connect and mobile app

108
3
Jump to solution
05-18-2021 08:27 AM
MatthewBradbury
New Contributor III

When pulling data using the pulldata() function for date or dateTime types from a csv in the media file, the value is not pulled while using the survey in a browser; I tried the latest desktop versions of Chrome, Firefox, and Edge, and none of them worked. The date value does pull inside of Survey123 Connect as well as the Survey123 app, and it is converted to the correct format (ex: 5/18/2021 in csv file comes in as 1262332800000). I know the pull data function in a browser is working as I can pull the date in the csv as a string type and view it inside of the survey without any issues.

1 Solution

Accepted Solutions
MatthewBradbury
New Contributor III

Hi @Waffle_House , I was able to get it working, but I honestly do not know what was happening. I tried starting a brand new survey just pulling dates in various formats and some of them worked, and others did not. It's a bit odd, but I am at least moving forward.

View solution in original post

0 Kudos
3 Replies
Waffle_House
Occasional Contributor

Hi @MatthewBradbury, are there any blank columns in your CSV file?

0 Kudos
MatthewBradbury
New Contributor III

Hi @Waffle_House , I was able to get it working, but I honestly do not know what was happening. I tried starting a brand new survey just pulling dates in various formats and some of them worked, and others did not. It's a bit odd, but I am at least moving forward.

View solution in original post

0 Kudos
Waffle_House
Occasional Contributor

Darn, well glad you got it working! Can you mark this post as answered?

0 Kudos