Publish Survey with Submission URL Error

601
7
06-16-2020 08:19 AM
GISManager4
New Contributor III

The custom feature service submission url i snot compatible with this survey. (Fields not found in the feature service.)

Trying to publish a survey that will write records to a related table. I have successfully completed this before. I am following instructions found: How To: Create Survey123 for ArcGIS surveys that connect to non-federated ArcGIS Server services

Feature service and table: https://services1.arcgis.com/a0b6GuyTJaCYvfET/arcgis/rest/services/Stream_Road_Crossing/FeatureServe... 

0 Kudos
7 Replies
DougBrowning
MVP Notable Contributor

It could be the field Date.  That is a reserved word and has gotten me before with strange errors.  Look at the types tab for a list of all reserved words.

I also see images in there.  Do you have attachments turned on in the service?

Hope that helps.

0 Kudos
GISManager4
New Contributor III

Yes attachments are enabled for table. Will look at DATE field. thanks

0 Kudos
GISManager4
New Contributor III

DATE does not appear in Reserved Keywords

0 Kudos
DougBrowning
MVP Notable Contributor

I see it in my form.  Is yours old?

0 Kudos
GISManager4
New Contributor III

Didn't scroll far enough down.

0 Kudos
GISManager4
New Contributor III

I changed the DATE name field, but still get the error. I had to battle a few other errors before returning to this error; field length too short. So I changed all the text field lengths to 255.

0 Kudos
DougBrowning
MVP Notable Contributor

Correct 123 now defaults to 255.  You can change this using the bind:esri Field Length column to match your service.