Failed to submit errors when submitting survey on web

265
5
10-14-2018 03:00 PM
New Contributor

When submitting survey data via web form I'm receiving errors:

In Chrome — "Failed to submit. - Cannot read property 'json' of undefined"

In Firefox — "Failed to submit. - r.featureServiceJsons[e.id] is undefined"

Surveys were created in Connect. Submission is working from the Windows Survey123 app.

I've created test surveys from the advanced template with no changes and do not receive the error, so something in my questions is causing problems, though web submission has worked on these surveys previously.

Survey is here: https://survey123.arcgis.com/share/2f7003bd34c14d38b97d903e869ec644 

Any ideas for how to get web surveys working again?

Thank you,

Steve

Tags (1)
Reply
0 Kudos
5 Replies
Esri Regular Contributor

Hi Steve,

Can you please share the XLSForm that you used to create the survey?  Also, please provide the version of Survey123 Connect that you used to publish the survey.

Thanks,

Brandon

Reply
0 Kudos
New Contributor

Hi Brandon,

The survey was published with Survey123 Connect version 3.0.142.

The XLSForm used to generate the survey is here: RGWF RMYC v06.xlsx - Box .

Thank you!

-Steve

Reply
0 Kudos
New Contributor

The online form appears to be working correctly again. Thank you.

Reply
0 Kudos
New Contributor III

Did you do something to make it work? 

Reply
0 Kudos
New Contributor III

I am getting the same error. Frustrating vague. What should I look for to fix it?

Reply
0 Kudos