Adding ArcGIS Online map to survey

80
1
05-15-2019 01:13 PM
Highlighted
New Contributor

#help please

Hi, i've got problem with adding map from ArcGIS Online which i've published on my account. 

This is my map in the application. Everything is right, looking good. This is what i wrote in .info file:

{

    "displayInfo": {

        "map": {

            "coordinateFormat": null,

            "defaultType": {

                "name": "Imagery Basemap"

            },

            "home": {

                "latitude": 53.09371762225651,

                "longitude": 23.221200024962855,

                "zoomLevel": 13.75

            },

            "mapTypes": {

                "append": false,

                "includeLibrary": false,

                "mapSources": [

                    {

                        "name": "Imagery Basemap",

                        "storeInMapLibrary": false,

                        "url": "https://tiles.arcgis.com/tiles/uID8wkC2Vn7MxK6S/arcgis/rest/services/Mapa_do_ankiety/MapServer"

                    }

                ]

            },

            "preview": {

                "coordinateFormat": null,

                "zoomLevel": null

            }

        },

        "style": {

            "backgroundColor": null,

            "backgroundImage": null,

            "inputBackgroundColor": null,

            "inputTextColor": null,

            "textColor": null,

            "toolbarBackgroundColor": null,

            "toolbarTextColor": null

        }

    },

    "imagesInfo": {

        "captureResolution": 640

    },

    "publishInfo": {

        "connectVersion": "3.3.51",

        "webFormTransform": true

    },

    "queryInfo": {

        "applySpatialFilter": true,

        "mode": "manual",

        "where": ""

    },

    "sentInfo": {

        "enabled": true

    },

    "serviceInfo": null,

    "style": {

        "backgroundColor": null,

        "backgroundImage": null,

        "inputBackgroundColor": null,

        "inputTextColor": null,

        "textColor": null,

        "toolbarBackgroundColor": null,

        "toolbarTextColor": null

    }

}

But when i published it as Internet form, the map looks like this:

I tried everything, do you have any auggestions or ideas how to put my map into online form?

Reply
0 Kudos
1 Reply
Highlighted
Esri Esteemed Contributor

Hi Joanna,

Currently the web form does not use the map settings as published in Survey123 Connect.

Reply
0 Kudos