WebTiledLayer template with query params URL validation

169
1
Jump to solution
01-26-2021 06:55 AM
NathanRaley
New Contributor III

I am using the ArcGISRuntime .NET for a .NET 4.8 application.  I am attempting to set up a WebTiledLayer that required a query parameter on the tail end of the template in order to consume the service endpoint correctly.

This works fine with a simple ?reinsYear=2020 templated URL; however, if I attempt to send JSON or a more complicated query param, I get an invalid URL exception.  At first, I thought it was b/c the runtime might be picking up the { } as an expected replacement in the template, so I even went so far as to only send in an array.  So now, for my test scenario, my URL looks like the following:

http://localhost:6300/tiles/xyz/highrisk/{level}/{col}/{row}.png?objectIDs=[54747,54786,55021,55109,55197,55436,55472,55489,55674,55675,55860,55866,55911,56039]

The same call via Postman works perfectly fine, and the URL above is a valid URL.  Any ideas how I can get this to work or what's going on here?

Thanks

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
dotMorten_esri
Esri Frequent Contributor

Try and URL encode your square brackets: http://localhost:6300/tiles/xyz/highrisk/{level}/{col}/{row}.png?objectIDs=%5B54747,54786,55021,55109,55197,55436,55472,55489,55674,55675,55860,55866,55911,56039%5D

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
dotMorten_esri
Esri Frequent Contributor

Try and URL encode your square brackets: http://localhost:6300/tiles/xyz/highrisk/{level}/{col}/{row}.png?objectIDs=%5B54747,54786,55021,55109,55197,55436,55472,55489,55674,55675,55860,55866,55911,56039%5D

View solution in original post

0 Kudos