Select to view content in your preferred language

Visualization tab: "Save" button disappears when clicking the basemap icon

833
5
Jump to solution
03-02-2023 01:37 PM
Labels (1)
Teresa_Blader
Occasional Contributor III

I've tried in both Chrome and Edge, but the save button disappears and doesn't come back when I change the basemap. Why would this happen? Does this happen to anyone else? Is this a bug?

Teresa_Blader_0-1677792976524.png

 

 

Teresa Blader
Olmsted County GIS Specialist
0 Kudos
2 Solutions

Accepted Solutions
bbollin
Esri Contributor

@Teresa_BladerActually I do see your issue, does this only happen if you are on the layers tab instead of the legends tab for example

View solution in original post

0 Kudos
bbollin
Esri Contributor

thanks for bringing this up! Making a note of it 🙂

View solution in original post

5 Replies
bbollin
Esri Contributor

Hi there, I cannot reproduce your issue. Is this something you are seeing on every feature layer or just the one in the screenshot?

0 Kudos
Teresa_Blader
Occasional Contributor III

@bbollin I misspoke. This happens on the "Visualization" tab for the feature layer. I'll correct my post. 

This is happening on several feature layers I just tried. Doesn't seem to matter if it's hosted or hosted view. And the map extent always starts at (0,0) for the extent which is a bit confusing. 

Teresa Blader
Olmsted County GIS Specialist
0 Kudos
bbollin
Esri Contributor

@Teresa_BladerActually I do see your issue, does this only happen if you are on the layers tab instead of the legends tab for example

0 Kudos
Teresa_Blader
Occasional Contributor III

Oh yes, that is true. Weird! I guess for now I can toggle back and forth between the icons! Mostly I just need to find my features in the map... which are no where near (0,0) lat long. 😁

Teresa Blader
Olmsted County GIS Specialist
bbollin
Esri Contributor

thanks for bringing this up! Making a note of it 🙂