ArcGIS Monitor Server

238
2
Jump to solution
10-01-2019 08:25 AM
RayburnClipper
New Contributor III

Hey, I am looking for some assistance with a problem I am having with Monitor 10.7.  I have a few old servers that I have removed from monitoring and no longer show up on the monitor administrator. Yet these same 'Ghost' machines still show up when you view the monitor site.  I've stopped and started the services, reset the performance counters. Yet I cannot remove these 'ghosts'

Below are the machine being monitored from the monitor administrator.

Monitor Administrator

and here are the machines that are still showing up in the monitor.

Any ideas on how to rid my monitor of these machines would be most helpful.

Government - If you think the problems we create are bad, just wait until you see our solutions.
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
MattD
by Esri Contributor
Esri Contributor

Hey Rayburn,

Have you tried using the "Clean Views' function from ArcGIS Monitor Administrator?

Clean views—ArcGIS Monitor Administrator | ArcGIS Enterprise 

View solution in original post

2 Replies
MattD
by Esri Contributor
Esri Contributor

Hey Rayburn,

Have you tried using the "Clean Views' function from ArcGIS Monitor Administrator?

Clean views—ArcGIS Monitor Administrator | ArcGIS Enterprise 

RayburnClipper
New Contributor III

Looks like that is what I needed, the items that were removed are now gone, and the 'good' items are filling in as data is collected.

Thanks for the help.

Government - If you think the problems we create are bad, just wait until you see our solutions.
0 Kudos