Select to view content in your preferred language

3D Viewer Configuration Issue - ArcGIS Enterprise 11.2

288
4
04-16-2024 07:31 AM
Labels (1)
eric3918esridot
New Contributor II

I'm having an issue with the ArcGIS Enterprise 11.2 3D Scene Viewer Instant App. I've configured it with the Navigation Toggle Controls and Zoom Controls. I save and publish. When I launch the app, I see the tools load for a split second, and then they are gone.  This makes my CAD to GIS Digital Delivery demos slightly interesting when I'm trying to navigate around.  The value of this app is the slice tool and the measure tools for doing design reviews.

 

eric3918esridot_0-1713277723790.png

eric3918esridot_1-1713277785191.png

 

 

0 Kudos
4 Replies
KellyHutchins
Esri Frequent Contributor

Is this in ArcGIS Online or Enterprise? I ran a quick test using ArcGIS Online and can't reproduce the issue. Here's my test app; https://jsapi.maps.arcgis.com/apps/instant/3dviewer/index.html?appid=596b3f4ec7c64ec2aa7410c0df1f939...

 

Is your app public? If so can you share the link? If not can you open the developer tools when you run the app and let me know if there are any errors in the developer console? If you aren't familiar with dev tools here are details on how to open for various browsers: https://balsamiq.com/support/faqs/browserconsole/#:~:text=To%20open%20the%20developer%20console,(on%...).

0 Kudos
KellyHutchins
Esri Frequent Contributor

Ahh i just re-read the title and see that it is Enterprise 11.2 I'll test it out there now.

0 Kudos
KellyHutchins
Esri Frequent Contributor

Unfortunately it does look like its a known problem in Enterprise 11.2. It works in ArcGIS Online and is addressed in Enterprise 11.3

eric3918esridot
New Contributor II

Thank you for checking on this, Kelly.

0 Kudos