Link to Survey123 is now 404 with new Hub Release, as well as StoryMap (but not consistently with StoryMap)

479
3
05-26-2021 12:31 PM
Teresa_Blader
Occasional Contributor

This link used to work to open a private Survey123 survey as a content item in a Hub Configuration. Now we get error 404 with the new Hub release. (I am the creator and owner of the content).

https://the-tank-gis-olmsted.hub.arcgis.com/app/5e61e856baf54c6d807fd0af27bc1e72

The survey opens via Survey123 no problem (it's a private survey). 

This was used in a customer header in a menu item, but also in a gallery item and a card item and both cause a 404. 

This is also an issue with a StoryMap that is shared within the gallery or a card item in the Hub Configuration. However, sometimes the StoryMap appears sometimes there a broken page icon error. It's not consistent and so it's a little confusing. Using Edge is that matters

 

Teresa_Blader_0-1622057317723.png

 

Teresa Blader
blader.teresa@co.olmsted.mn.us
Olmsted County Planning Department
GIS Division
0 Kudos
3 Replies
BrianRollison
Esri Contributor

Hi @Teresa_Blader we are working to resolve an issue where surveys created in Survey123 Connect fail to load in Hub Sites.  This fix should be available shortly, it will open all surveys created in Survey123 Connect directly in Survey123 always.

Teresa_Blader
Occasional Contributor

Yes, these are definitely Survey123 Connect surveys. Thanks! Looking forward to it. 👍

Teresa Blader
blader.teresa@co.olmsted.mn.us
Olmsted County Planning Department
GIS Division
0 Kudos
DataOfficer
Regular Contributor

Not sure if your StoryMaps issue is the same one we have been having. BUG-000139199: There are issues with embedding the ArcGIS Insights or ArcGIS StoryMaps applications for the custom ArcGIS Hub domains after the April release.

0 Kudos