Label problem in Collector for windows, is it officially supported?

1081
3
Jump to solution
10-06-2017 12:47 PM
RobertBlash_HMM
New Contributor III

I'm running the latest version of the Collector app on windows 10. I have several hosted feature services set to label, however only one service is labeling. I tested in several webmaps, and in one a line service is labeling and in another a point service is labeling. I'm not sure what the issue could be, has anyone else run into this?

Does the windows version officially support labels? Or do they just happen to work? After looking at the comments at the bottom of the idea page I'm not sure

Collector - Label features 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
by Anonymous User
Not applicable

Robert,

Labeling is not officially supported in the current version of Collector. We will be releasing an updated version of Collector in Q2 2018 where labeling will be officially supported.

https://community.esri.com/community/gis/applications/collector-for-arcgis/blog/2017/09/06/the-auror... 

View solution in original post

3 Replies
by Anonymous User
Not applicable

Robert,

Labeling is not officially supported in the current version of Collector. We will be releasing an updated version of Collector in Q2 2018 where labeling will be officially supported.

https://community.esri.com/community/gis/applications/collector-for-arcgis/blog/2017/09/06/the-auror... 

RobertBlash_HMM
New Contributor III

Thanks, I did see that blog post. I signed up the beta (but haven't received a response).

0 Kudos
DougMorgenthaler
Esri Regular Contributor

Hi Robert-


You'll automatically be added to the beta when its available.  Appreciate your patience (and willingness to test!)