Offline Geodatabase missing attributes/fields

3056
3
Jump to solution
11-12-2015 07:04 AM
ZdeněkJankovský
Esri Contributor

Hi,

I am creating offline runtime geodatabase with ArcMap 10.3.1 with Create Runtime Content tool.

After loading to my AppStudio (beta 3) application, I found out, that polylines' FeatureTables do not have all attributes (points and polygons have all of them).

My FeatureClass has e.g. thirty attributes, in AppStudio it has sometimes 4, sometimes 13 or 14.

I am not able to figure out what does it depends on.

Does someone else have similar experience? It looks like a bug to me...

Thanks,

Zdenek J.

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
ZdeněkJankovský
Esri Contributor

Well,

I am supposed to read the help more carefully: this behavior is because of Optimize for Size option Enable in my case:

http://desktop.arcgis.com/en/desktop/latest/tools/data-management-toolbox/create-runtime-content.htm

This time it's buggy between keyboard and chair...

Zdenek J.

View solution in original post

3 Replies
ZdeněkJankovský
Esri Contributor

Well,

I looked at *.geodatabase file with SQLite Manager in Firefox and found out that the attributes were missing here as well. So the problem seems to be in Create Runtime Content tool in ArcMap 10.3.1.

Zdenek J.

GarethWalters
Occasional Contributor III

Zdenek Jankovsky Woo hoo! We dodged a bullet there.

0 Kudos
ZdeněkJankovský
Esri Contributor

Well,

I am supposed to read the help more carefully: this behavior is because of Optimize for Size option Enable in my case:

http://desktop.arcgis.com/en/desktop/latest/tools/data-management-toolbox/create-runtime-content.htm

This time it's buggy between keyboard and chair...

Zdenek J.

View solution in original post