Layers not displayed in offline map using Map Viewer 4.2 template

308
4
06-22-2020 03:00 AM
KarimullahSefat
New Contributor II

Hello!

I have a web map and tiled layers on it. using the "Manage Area" tool for offline use, I created an offline map area along with its layers that completed successfully see fig.1. but when I open the offline map in Map Viewer template the layers are not displayed see fig.2. is there any mistake in the way of doing?

Thank you,

Sefat 

0 Kudos
4 Replies
ErwinSoekianto
Esri Regular Contributor

Karimullah, 

Is it possible for you to share the data (the webmap id) you are using for this? 

We also want to try it with the current AppStudio 4.3 Beta that is available on Early Adopter Community, 

https://earlyadopter.esri.com/welcome/default.html?key=AppStudio, to see if we can still see the same issue. 

Erwin

KarimullahSefat
New Contributor II

Thank you for your reply,

Yes, here is the web map id (id=bacceaab34ed4c7c898a9b197d4c333c). 

Sefat.

0 Kudos
ErwinSoekianto
Esri Regular Contributor

Using AppStudio 4.3 Beta from Early Adopter Community, https://earlyadopter.esri.com/welcome/default.html?key=AppStudio, I am able to see more layers on the Content panel. 

Thank you,

Erwin

KarimullahSefat
New Contributor II

Thank you for your help,

I used Beta 4.3 from EAC, and it showed some of the layers on the content panel, but when I downloaded the map area, again I face the same earlier issue in which the layers are not displayed on the map.

Thank you,

Sefat.

0 Kudos