Ahoj v1ichni, mf mfm dotaz ohlednb Esri Advantage Program. Snaedu se pochopit, co p9esnb zdt, kdye se p9ihl1ujete. Podle toho, co jsem zjistil, pokud jste soud6stb Advantage Program, mfeete mbt p9�m� kontakt na Esri 9adu - nbkdo, na koho se mfeete obr�tit pro p�mou podporu a veden�. Zd� se, ee se to li�� od standardn� podpory Esri, kter� m� jak bezplatn�, tak placen� stupn�.<\/SPAN><\/P>Zde je odkaz na Advantage Program, o kter�m mluv�m: <\/SPAN>https:\/\/www.esri.com\/en-us\/arcgis\/services\/advantage-program<\/A><\/SPAN><\/P>Krom� toho, ee m�te vyhrazen� kontakt na Esri, vypad� to, ee Advantage Program poskytuje body, kter� m��ete poue�t na dlenem veden�m v�ukov�m kurzu, buď online nebo osobn� (i kdye v�tšina d�v� p��vahu online). V1iml jsem si, ee pŸibli�nb; 1,5 bodu pokryje jeden den online veden�ho kurzu.<\/SPAN><\/P>Alternativnb; mf;eete pŸímb; zakoupit pŸístup k jednotlivým online kurzům, jako je tento kurz ArcGIS Enterprise: <\/SPAN>https:\/\/www.esri.com\/training\/catalog\/5c352f7ed1805d450c6ce78e\/arcgis-enterprise%3A-administration-workflows<\/A><\/SPAN><\/P>Zaj�malo by mě - ti z vás, kteří mají zku¡enosti s Esri věkou, obvykle si jen koupíte pŸímý pŸístup k těmto kurzům jednotlivě, nebo někdo z vás zvolil Advantage Program? Pokud jste součástí Advantage Program, jste s ním spokojeni a doporučili byste ho? Viděl jsem zmínku online, že Advantage Program může stát kolem 38 tis. dolarů rovně; zní to pravdiv? <\/SPAN><\/P>A nakonec, pro ty, kdo spravují ArcGIS Enterprise, považujete formální školicí kurzy za hodnotné, nebo se spíše spoléháte na komunitní fór a YouTube tutoriály a bezplatné zdroje sdílené Esri? Pokud ano, máte odkazy, které byste byli ochotni sdílet? <\/SPAN><\/P>Kontext: Moje společnost přešlá z ArcGIS Online na ArcGIS Enterprise a budu administrátorem nového Enterprise systému. Prozkoumám možnosti školicích a podpory, aby byl přechod co nejhladší. <\/SPAN><\/P>
Krom� toho, ee m�te vyhrazen� kontakt na Esri, vypad� to, ee Advantage Program poskytuje body, kter� m��ete poue�t na dlenem veden�m v�ukov�m kurzu, buď online nebo osobn� (i kdye v�tšina d�v� p��vahu online). V1iml jsem si, ee pŸibli�nb; 1,5 bodu pokryje jeden den online veden�ho kurzu.<\/SPAN><\/P>Alternativnb; mf;eete pŸímb; zakoupit pŸístup k jednotlivým online kurzům, jako je tento kurz ArcGIS Enterprise: <\/SPAN>
Zaj�malo by mě - ti z vás, kteří mají zku¡enosti s Esri věkou, obvykle si jen koupíte pŸímý pŸístup k těmto kurzům jednotlivě, nebo někdo z vás zvolil Advantage Program? Pokud jste součástí Advantage Program, jste s ním spokojeni a doporučili byste ho? Viděl jsem zmínku online, že Advantage Program může stát kolem 38 tis. dolarů rovně; zní to pravdiv? <\/SPAN><\/P>A nakonec, pro ty, kdo spravují ArcGIS Enterprise, považujete formální školicí kurzy za hodnotné, nebo se spíše spoléháte na komunitní fór a YouTube tutoriály a bezplatné zdroje sdílené Esri? Pokud ano, máte odkazy, které byste byli ochotni sdílet? <\/SPAN><\/P>Kontext: Moje společnost přešlá z ArcGIS Online na ArcGIS Enterprise a budu administrátorem nového Enterprise systému. Prozkoumám možnosti školicích a podpory, aby byl přechod co nejhladší. <\/SPAN><\/P>
Hi @JonJones1, while Advantage Program does include credits that can be applied toward training, one of the main program benefits is that you get a dedicated technical advisor who can help you navigate your migration and other strategic GIS initiatives, and pull in Esri experts as needed. Regarding training access specifically, another option is to purchase prepaid training days through the Esri Training Pass (training days can be applied toward individual seats in public classes, private training classes for a group, and other products) and redeem them as needed. Your training consultant can provide complimentary planning assistance/guidance on resources to support your migration. Hope this helps. https://www.esri.com/training/training-for-organizations/
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.