Newly published survey "is not accessible or does not exist"

235
8
12-04-2023 12:06 PM
HannahWilson2
New Contributor II

I'm trying to access a survey that I created and published last week, but I'm getting the message "The survey is not accessible or does not exist. Please ensure the signed in user can access this survey and that the survey link is correct." This issue started immediately after publishing - we haven't sent out the survey or collected any data.

The link is correct (I'm coming directly from the "my surveys" page) and I don't see why the creator of the survey wouldn't be able to access it.

The same issue is described in a post from earlier this year (https://community.esri.com/t5/arcgis-survey123-questions/newly-created-survey-quot-is-not-accessible... but the recommended fixes in that thread didn't solve my issue (my survey hasn't been moved to a different folder).

0 Kudos
8 Replies
DougBrowning
MVP Esteemed Contributor

Did you maybe move it to a different folder after publishing?  You cannot move them at all.

0 Kudos
HannahWilson2
New Contributor II

No, it has not been moved.

0 Kudos
DougBrowning
MVP Esteemed Contributor

So it tries to load then logs out right away? Like its crashing?  That could be a reserved word or code it does not like.  Can you post the form?

0 Kudos
HannahWilson2
New Contributor II

Yep, it loads for a fraction of a second and then logs out/gives me that error message.

Do you mean the "form" item in the AGOL folder for the survey? When I try to open that, I get a different error: "An error occurred when loading the survey - Failed to load the file unknown. Info file for item not found"

0 Kudos
DougBrowning
MVP Esteemed Contributor

Hmm maybe a publish went bad.  Did you use Connect or the web builder?  I would try a totally new publish.

0 Kudos
HannahWilson2
New Contributor II

This was using the web builder. How would I do a new publish? Clicking any of the buttons on the survey thumbnail (design, collaborate, etc) brings me the error message.

HannahWilson2_0-1701789854372.png

 

0 Kudos
DougBrowning
MVP Esteemed Contributor

Sorry never used the web designer so not sure.  Almost seems like it is corrupted.  You could try using Connect to download it but may be time to call support.

0 Kudos
HannahWilson2
New Contributor II

Darn. Thanks for your help!

0 Kudos