Select to view content in your preferred language

Excel Report error: Error getting component_by_type

174
2
Jump to solution
a month ago
Pat_Gallagher
New Contributor III

When I try to run the latest version of excelreport (Jan 2024) I get the error below, it repeats and I do a CTRL-C to exit. It does not matter what type of report I do, I have tried just host, storage, arcgis-server, and service all give basically the same error. Would this be a permissions issue on the Monitor Server or is this when it is trying to access the ArcGIS Servers?

2024-05-17 09:53:59.959678 Error getting component_by_type with logs for host 2024-05-16T14:53:56.565901Z 2024-05-17T14:53:56.565901Z msg:{"features":[],"exceededTransferLimit":false} https://server:30443/arcgis/monitoring/collections/query {'where': "(name = testing'), 'including': [{'resource': 'components', 'where': "type = 'host'", 'including'}, [{'resource': 'compnents_logs', 'where': "(logged_at BETWEEN TIMESTAMP '2024-05-16R14:53:56.565901Z' AND TIMESTAMP '2024-05-17T14:53:56.565901Z')"}, {'resource': 'labels'}, {'resource': 'parents'}, {'resource': 'agents'}, {resource': 'observers', 'where': "name='metrics'"}]}]}

2024-05-17 09:53:59.959678 Retrying

 

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
AndrewSakowicz
Esri Contributor

The error message states the Excel report is not able to list components in ArcGIS Monitor for "testing" collection.  Please validate that "testing" collection components are listed using UI: Collections>Components and share the screenshot

AndrewSakowicz_0-1716231134703.png

 

View solution in original post

2 Replies
AndrewSakowicz
Esri Contributor

The error message states the Excel report is not able to list components in ArcGIS Monitor for "testing" collection.  Please validate that "testing" collection components are listed using UI: Collections>Components and share the screenshot

AndrewSakowicz_0-1716231134703.png

 

Pat_Gallagher
New Contributor III

Andrew,

   Thanks, I was not linking this to the collections tab in Monitor. I thought it was just the name I wanted to call the collection. That fixed the error and I was able to run the report.

0 Kudos