Community-richtlijnen

1685
0
09-05-2018 01:54 AM
Labels (1)

Community-richtlijnen

Welkom op de ArcGIS Content GeoNet-ruimte van Esri Nederland! In onderstaande tekst is meer te vinden over onze missie en de richtlijnen voor de community.

Missie

Jullie weten onze content steeds beter te vinden en hier zijn wij heel blij mee! We merkten dat er een plek ontbrak waar jullie op de hoogte gehouden kunnen worden van alle nieuwe content-updates. Vandaar dat we deze GeoNet-ruimte hebben opgezet. Ons doel is om in deze ruimte alle informatie over ArcGIS Content bij elkaar te brengen en een change log bij te houden met alle wijzigingen die er zijn in het content-aanbod. Daarnaast willen we een ruimte bieden die jullie de mogelijkheid geeft om ideeën uit te wisselen en vragen te stellen.

Richtlijnen

 • De GeoNet-community is openbaar, maar om berichten te kunnen plaatsen en deel te nemen aan discussies is het noodzakelijk om geregistreerd te zijn. Lees hoe u aan de slag kunt met GeoNet.
 • Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die zij geven en de gebruikersnaam die zij kiezen. GeoNet is een openbare community waar iedereen zich kan registreren, dus iedereen kan de berichten en andere informatie lezen die u plaatst. Het is ook mogelijk dat uw berichten vindbaar zijn met zoekmachines.
 • De ArcGIS Content GeoNet-ruimte hanteert de GeoNet Community Guiding Principles. De richtlijnen zijn: Be Helpful. Be Human. Be Smart.
  • Wees behulpzaam. Probeer vragen en discussies naar een hoger niveau te tillen door een doordachte bijdrage te leveren. Als u het antwoord weet op een vraag die binnen de community wordt gesteld moedigen we jullie aan hierop te reageren. Hou hierbij wel in de gaten dat de bijdrage relevant is voor het gesprek en met respect naar anderen wordt gebracht. Het is ook mogelijk om de posts van anderen te 'liken", als behulpzaam te markeren of te delen.
  • Wees persoonlijk. Een belangrijk onderdeel van de community is om iedereen die met ArcGIS Content werkt te verbinden. We zijn benieuwd naar jullie persoonlijke ervaringen over het gebruik en de toepassingen van ArcGIS Content en moedigen jullie aan deel te nemen in gesprekken met mensen die u nog niet kent.
  • Wees bedachtzaam. Wees ervan bewust dat de informatie die op GeoNet geplaats is openbaar zichtbaar is. Zorg ervoor dat u geen vertrouwelijke informatie plaatst. GeoNet is ook geen plaats om advertenties te plaatsen, het is bedoeld voor samenwerking en uitwisseling.
 • De GeoNet Richtlijnen zijn in overeenstemming met de GeoNet Terms of Use en bieden een overzichtelijkere check om te controleren of de bijdrage die u aan de community wilt leveren in overeenstemming is met de community-doelstellingen.

Tips

 • Gebruik de zoekfunctie in GeoNet. Het kan namelijk voorkomen dat het onderwerp al eerder is besproken. Door eerst de zoekfunctie gebruiken en dan pas een nieuw onderwerp aan te maken voorkomt u dat er dubbele onderwerpen in de community beschikbaar zijn.
 • Kies bij het aanmaken van een onderwerp een duidelijke, korte titel die de inhoud goed weergeeft. Dit zorgt ervoor dat het bericht door andere gebruikers van de community wordt gevonden.
 • Als nog niemand na jou een reactie heeft geplaatst in een onderwerp en u wilt nog wat zeggen, bewerk dan uw bericht in plaats van opnieuw een reactie te plaatsen.
 • Plaats hetzelfde bericht niet meerdere keren in verschillende topics.
Labels (1)
Version history
Last update:
‎09-05-2018 01:54 AM
Updated by:
Contributors