Mobilní aplikace a jejich odhlašování

1042
4
07-13-2020 11:03 PM
JaroslavŠkrobák
New Contributor III

Ahoj skupino,

neustále bojujeme a trápí nás to, že se odhlašují na mobilních telefonech aplikace jako Collector a QuickCapture. Tracker drží...

Určitě se tak děje po aktualizaci těchto aplikací, ale děje se tak i v jiných případech (možná výpadek signálu???). Pochybujeme, že by strážníci městské policie tyto aplikace sami odhlašovali

Máte někdo stejnou zkušenost?

4 Replies
VHolubec
Esri Regular Contributor

David Novak‌, Marketa Pecenova‌, nemáte s tím zkušenosti? 

Vladimir
0 Kudos
DavidNovak
Esri Contributor

Jaroslav Škrobák

Mluvím za sebe i Markétu Pecenovou když říkám, že nějaký větší problém s odhlašováním z aplikací jsme nezaznamenali. Podíval jsem se i na GEONET obecně a nenašel jsem, že by si na toto téma někdo stěžoval.

Rozumím tomu tak, že se uživatel odhlásí z aplikace po aktualizaci aplikace? To však není tak často?

Výpadek signálu obecně tento problém nezpůsobuje, to jsem včera testoval během Esri UC Virtual Run/Walk.

Nestává se Vám tedy, že by se uživatel odhlásil po pouhém vypnutí a zapnutí aplikace, restartování zařízení atd? Ty ostatní případy, kdy dojde k odhlášení a přitom nedošlo k aktualizaci, dokážete nějakým způsobem nasimulovat? Pokud ano, můžeme se na to podívat na technické podpoře.

S pozdravem,
David N.

0 Kudos
JaroslavŠkrobák
New Contributor III

Je těžké odpovědět na to, kdy a jak se to stává, že dojde k ohlášení z aplikace. Je to několik přístrojů, které používá Městská policie, neustále se střídají strážníci na směnách, ale co se ptáme, tak se neodhlašují.

Jeden případ za všechny, strážníci přijeli na místo, kde něco řešili. Před vystoupením z auta byl Collector přihlášený, po půl hodně, kdy se do auta opět vrátili, tak mezi tím se Collector odhlásil.

Může to být o konkrétních zařízeních, na jiných okrscích se to tak často nestává, možná opravdu po případném zaktualizování na nejnovější verzi.

0 Kudos
VHolubec
Esri Regular Contributor

Jaroslav Škrobák‌, pošli to prosím na podporu s konkrétními verzemi OS a zařízení.

Vladimir