AnsweredAssumed Answered

How do I resolve Error: 400 Invalid redirect_uri when attempting to sign into Portal?

Question asked by DTRACXQ on Aug 28, 2018
Latest reply on Aug 29, 2018 by DTRACXQ

How do I resolve Error: 400 Invalid redirect_uri when attempting to sign into Portal?

 

Setting up test environment for ArcGIS Enterprise. Portal and it's Web Adaptor installed, setup SSL, added a few entries into the hosts file to get networking to direct my URL (https://domain.com/portal/home) to a sign in page. When I click the 'sign in' link in the upper right, the result is Error: 400 Invalid redirect_uri.

 

I'm using ESRI documentation - installation guides - to setup ArcGIS Enterprise...and this error surprised me.

 

What step did I miss? What do I need to do in Portal Admin directory? Portal logs look ok...only weird entry so far is re-occuring daily 'The database server was found to be stopped. Re-starting it.' This is the internal DB on the Portal server?

 

Only account that exists at this time is the Portal Admin created at install.

 

On screen options are home link that complains about an outdated URL for Portal Sharing and the other..."create an account'.

 

Created an account successfully, but when I click on 'Organization'...I get directed to the URL https://webadaptorHostName/portal/home/organization.html and browser says cannot connect

 

So does it look like a networking issue, like missing DNS entries or is this something I need to add/configure in Portal Admin directory?

Outcomes