AnsweredAssumed Answered

MapServers with NaN full extent and nothing in "Layers"

Question asked by valraa on Aug 7, 2018
Latest reply on Aug 9, 2018 by valraa

This is super strange. I am working with ArcGIS Pro 2.1 and ArcGIS Enterprise 10.6.

I have shapefiles saved on a server machine and I create a Map View with those in ArcGIS Pro.

I then register the dataset with ArcGIS Server (I have all the Enterprise stack installed on a single machine, which is not the same as the one which stores the data).

I share the map as a Map Image Layer with data registered option checked and the service is succesfully published.

I can see it from Portal, Manager, REST, and I am able to navigate my MapService and query it.

However, I don't know what happened but all my MapServers published in the same way as just described are now accessible but empty.

Take this as example: Rete_Acquedotto (MapServer) 

There's nothing under "Layers" parameter, the full extent is all NaNs, and obviously, when I click "View in: ArcGIS JavaScript" I onkly get an empty map.

What could have caused the problem?

Could it be a network issue with the registered folder in the machine where I store the data?

I supposed that the REST should remain intact even if sometimes there's network interruption, but this seems like now my MapServers are completely corrupt!

Please help me understand the problem, I would be happy to give more details if needed.

The ArcGIS Server machine is a Windows Server 2012 R2 Stasndard.

 

Outcomes