AnsweredAssumed Answered

"No Surveys" using Survey123 web site with ArcGIS Enterprise 10.5.1

Question asked by tmichael81 on Dec 20, 2017
Latest reply on Jan 2, 2018 by tmichael81

I have migrated surveys from ArcGIS Online to ArcGIS Enterprise, and opened the Survey123 web site to test viewing the results there.  I have the following:

  1. ArcGIS Enterprise 10.5.1
  2. Using PostgreSQL for the database and published services via portal/server - configured surveys to use an existing feature service for submissions
  3. Accessing the Survey123 web site via the URL https://survey123.arcgis.com/?portalUrl=https://<fqdn>//portal
  4. When I sign in as the user that owns the surveys, I can see results - everything appears to be working.
  5. When I sign in as another user:
    1. I see a 'No Surveys' message with the note 'No survey results have been shared with you'
    2. This user has a valid enterprise account and is able to view / submit survey records
    3. Survey form and feature layers have been shared with the user via a portal group
    4. I see the same message when I choose All Surveys, Surveys I Own, or Surveys Shared With Me

 

Following the instructions in the message to share survey results I attempted going to Collaborate > Analyze and get the message 'The feature is not available.  Hosted feature service views is not supported by your Portal for ArcGIS.'

 

Is there additional configuration needed to allow non-owners to view the survey results in the Survey123 web site?

 

Thanks,

Tim

Outcomes