AnsweredAssumed Answered

Issue rendering offline FeatureLayer

Question asked by lrodriguez2002cu on Apr 27, 2015
Latest reply on May 15, 2015 by WCrick-esristaff

Hi, I am developing an Android application and I am having issues with incorrectly rendered layers (Feature layers loaded from an offlline database).

This is an image of the issue:

issue.png

 

In logcat, the following error appears, which seems to be related with the issue:

 

04-27 18:23:51.041  25050-25119/tools.geotec.uji.es.wificollector E/Runtime Core﹕ Exception thrown in Feature_source_layer::Feature_source_layer_label_data_source::get_next_feature() - "Invalid argument" - "invalid shape type"

04-27 18:23:51.316  25050-25120/tools.geotec.uji.es.wificollector E/Runtime Core﹕ Exception thrown in Feature_source_layer::Feature_source_layer_label_data_source::get_next_feature() - "Invalid argument" - "invalid shape type"

04-27 18:23:51.406  25050-25120/tools.geotec.uji.es.wificollector E/Runtime Core﹕ Exception thrown in Feature_source_layer::Feature_source_layer_label_data_source::get_next_feature() - "Invalid argument" - "invalid shape type"

04-27 18:23:55.226  25050-25117/tools.geotec.uji.es.wificollector E/Runtime Core﹕ Exception thrown in Feature_source_layer::Feature_source_layer_label_data_source::get_next_feature() - "Invalid argument" - "invalid shape type"

 

Sometimes, by zoomming and panning  the map the features  get again correctly rendered,  but most of the times the features in the picture deseappear.

Have someone experienced the same issue? Any help is wellcome!

 

SDK version : 'com.esri.arcgis.android:arcgis-android:10.2.5'

Outcomes