AnsweredAssumed Answered

Collector for iOS form (Not fully working since 10.3)

Question asked by mgeorge_a on Mar 10, 2015

While entering/updating attribute field information from domains stored in SDE the Collector for iOS form resets itself with no consistency each time the user attempts to complete the form.  It happens after filling out 1 to many fields.  The occurrence is random each time the user enters an edit session in collector.  If the user is lucky enough to populate all fields in the form it will also leave a ghost image of the form when submitting the changes.  Some users can reach 2, 3, 4..8..12 fields before the form resets itself.  If the user is lucky enough to fill out all fields and submit changes the data is stored in the database but this doesn't always happen. This began after the 10.3 update but is not specific to iOS 8.1.3 or 8.2 since the newer version of iOS was released the same day 10.3 Collector was released on March 9th, 2014.  Is anyone experiencing similar issues?  I've rebooted devices, tried other feature services, all respond the same.  In house hosted ArcGIS Server is running on 10.2.2  For what's it's worth, the first edition iOS ArcGIS application works as a backup option for updating and editing feature services until Collector issues are fully resolved.  NoteThe last update to ArcGIS for iOS was in August of 2013 and it seems to be bulletproof as a viewer/editor although a little of the slow side compared to Collector.    Thanks, Matt

Outcomes