AnsweredAssumed Answered

Coded Value appears incorrectly

Question asked by geoffreywestgis on Nov 7, 2014
Latest reply on Nov 10, 2014 by geoffreywestgis

I am using the Public Information Center for an application, where I have set the coded values for my status field as assigned, unassigned, and closed....the application intermittently uses the assigned value when placing a point on the map, while it should remain as unassigned.

 

The application was working until the feature service was overwritten with the same data architecture...

 

What might cause this behavior??

 

 

function CreateServiceRequest() {
    if (map.getLayer(tempServiceRequestLayerId).graphics.length == 0) {
        ShowSpanErrorMessage("spanServiceErrorMessage", messages.getElementsByTagName("mapLocation")[0].childNodes[0].nodeValue);
        return false;
    }
    if (ValicateRequestData()) {
        ShowLoadingMessage("Creating Service Request...");
        var mapPoint = map.getLayer(tempServiceRequestLayerId).graphics[0].geometry;
        var date = new js.date();
        var serviceRequestAttributes = {
           "Address": dojo.byId('txtCustomerAddress').value.trim(),
            "NAME": dojo.byId('txtName').value.trim(),
            "Assignee": dojo.byId('txtAssignee').value.trim(),
            "PHONE": dojo.byId('txtPhone').value.trim(),
            "EMAIL": dojo.byId('txtMail').value.trim(),
            "STATUS": "UNASSIGNED",
            "REQUESTDATE": date.utcMsFromTimestamp(date.localToUtc(date.localTimestampNow()))
        };

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOSrender.PNG

Outcomes