AnsweredAssumed Answered

Problem with Silverlight 3.2 AppBuilder

Question asked by pinghanling on Jul 9, 2014
Latest reply on Jul 10, 2014 by pinghanling

Hi,

I'm working in Windows 8, ArcGIS 10.2.1, Silverlight 3.2, MS SQL Server 2012 Express.

 

My AppBuilder used to work fine, but now I get an error 'A clientaccesspolicy or crossdomain.xml might be missing at the web root' when I try to edit an application in AppBuilder. I can still view the applications themselves at their URLS, e.g. http://localhost/apps/Test/ and they work fine, but I can't edit them anymore.

 

The URL I use for the AppBuilder is http://localhost/builder/

 

My services are at http://localhost:6080/arcgis/rest/services

 

My GIS server, database server and IIS are all local, but I did put in the following files in c:\wwwroot\inetpub:

 

clientaccesspolicy.xml:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<access-policy>

  <cross-domain-access>

    <policy>

      <allow-from http-request-headers="*">

        <domain uri="*"/>

  <domain uri="http://*"/>

      </allow-from>

      <grant-to>

        <resource path="/" include-subpaths="true"/>

      </grant-to>

    </policy>

  </cross-domain-access>

</access-policy>

 

crossdomainpolicy.xml:

<?xml version="1.0"?>

<!DOCTYPE cross-domain-policy SYSTEM "http://www.macromedia.com/xml/dtds/cross-domain-policy.dtd">

<cross-domain-policy>

    <allow-access-from domain="*"/>

</cross-domain-policy>

 

I have uninstalled and re-installed the AppBuilder to no effect.

 

Does anybody know why this might be happening?

 

Thanks

Hanlie

Outcomes