DSM in AGOL Map Viewer Tiling Issue

403
1
Jump to solution
11-08-2022 08:04 AM
JaredPilbeam2
MVP Regular Contributor

Hello,

I published a digital surface model dataset to my AGOL account from Pro. It includes digital surface model and digital surface hillshade images based upon 2021 Lidar. When viewing in the new map viewer I get tiling, so not very nice. While applying digital range adjustment you can clearly see the tiling. Also, the legend does not reflect my chosen color scheme.

JaredPilbeam2_0-1667923214840.png

If I switch off the digital range adjustment, I get this.

JaredPilbeam2_1-1667923288570.png

 

In the classic map viewer I do not get this issue. However, in the classic map viewer I can not group the layers. I'd rather stay in the new map viewer. Is this a bug?

JaredPilbeam2_2-1667923402212.png

 

EDIT: I've already posted in the AGOL community. I was referred to the imagery team.

https://community.esri.com/t5/arcgis-online-questions/imagery-layers-not-displaying-properly-in-new-...

0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
JaredPilbeam2
MVP Regular Contributor

Having the dynamic range adjustment selected sometimes causes this, I've learned --> https://community.esri.com/t5/arcgis-online-questions/imagery-layers-not-displaying-properly-in-new-...

 

 

View solution in original post

0 Kudos
1 Reply
JaredPilbeam2
MVP Regular Contributor

Having the dynamic range adjustment selected sometimes causes this, I've learned --> https://community.esri.com/t5/arcgis-online-questions/imagery-layers-not-displaying-properly-in-new-...

 

 

0 Kudos