Point layer is no longer displayed but attribute table is still there.

267
19
Jump to solution
02-08-2018 07:22 PM
Highlighted
by
Occasional Contributor III

Hello,

I have ArcMap 10.5.1.  I had point feature layers display on ArcMap for like a month. But now my point feature layer drawing (SDE) is no longer displayed. It is like disappeared. But my attribute table info is still there. How can restore the drawing point feature layer? Please advise! Thank you!

Reply
0 Kudos
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
MVP Esteemed Contributor

Any 'Shape' field?  If there is, right-click on the layer and select 'Zoom to Layer'.  If there isn't, load a backup, the geometry may have been deleted or it was joined to something else and it wasn't loaded.

View solution in original post

19 Replies
Highlighted
MVP Esteemed Contributor

Any 'Shape' field?  If there is, right-click on the layer and select 'Zoom to Layer'.  If there isn't, load a backup, the geometry may have been deleted or it was joined to something else and it wasn't loaded.

View solution in original post

Highlighted
by
Occasional Contributor III

I tried zoom to layer and nothing happened. It is still blank white screen. I will check out with back up. I am aware there is SQL back up. Is there a way get back up thru Arctoolbox or is it have to get in SQL? 

Reply
0 Kudos
Highlighted
by
Occasional Contributor III

Also, yes . it has shape field point.

Reply
0 Kudos
Highlighted
Honored Contributor

Try exporting the layer to a File Geodatabase. If the Feature class of the File GDB gets displayed properly, you could export it to SDE database.

Highlighted
by
Occasional Contributor III

I will check this out as well. 

Reply
0 Kudos
Highlighted
by
Occasional Contributor III

I tried it and it wasn't success. 

Reply
0 Kudos
Highlighted
Honored Contributor

Could you zip and attach the FGDB you have created (using Data Export)? Let me review it.

Reply
0 Kudos
Highlighted
by
Occasional Contributor III

How do I attach it here?

Reply
0 Kudos
Highlighted
Honored Contributor

You need to use Advanced Editor (Right-top)

Then Attach (Bottom-left)

Reply
0 Kudos