10.4 problems

1203
6
06-21-2016 08:02 AM
JayHanson
New Contributor III

Since we loaded ArcMap 10.4, we noticed when batch processing that after the process is done it only loads the first outcome to the map document, you then have to go to catalog to load the rest. anyone else notice this problem.

0 Kudos
6 Replies
DanPatterson_Retired
MVP Esteemed Contributor

you have set, 'add results of geoprocessing operations to display' toggled on?

Using geoprocessing options to control tool execution—Help | ArcGIS for Desktop

0 Kudos
JayHanson
New Contributor III

Yes, We all have the "add results" toggled on.

0 Kudos
DanPatterson_Retired
MVP Esteemed Contributor

I guess the next question would be how are you batch processing? through one of arctoolbox's tools or a script

A quick tour of batch processing—Help | ArcGIS for Desktop

0 Kudos
JayHanson
New Contributor III

We using the stock Arctoolbox tools and right clicking on the tool and selecting batch.

0 Kudos
DanPatterson_Retired
MVP Esteemed Contributor

well, if it is a bug, it should have been reported, but sometimes these things aren't, so you can check to see if it is a bug

http://downloads.esri.com/support/downloads/other_/1041-IssuesAddressedList.pdf and was addressed in 10.4.1 or report it as a bug/issue if you are sure that a previous workflow with the same data (preferably) did add all the results to the display

0 Kudos
JayHanson
New Contributor III

Thanks Dan,

I'll have to do some more research on it when I get time.

0 Kudos