Subscriber premium obsah pro veřejnost

559
4
11-22-2023 05:10 AM
Labels (1)
VojtěchBlažek
Occasional Contributor

Dobrý den/Ahoj,

potřeboval bych zpřístupnit v rámci webové aplikace Atlas (webové mapy) vrstvu, která je součástí prémiového obsahu. HYCOM - Ocean Current Vectors https://www.arcgis.com/home/item.html?id=9890130e6c9d430a88c3905947e8a867 . Počítám s tím, že to bude konzumovat kredity.

Dříve bylo možné podobné položky zpřístupnit přímo přes aplikace (configurable apps). To už dnes nelze. Resp. tyto aplikace skončí k prosinci 2025.

Existuje jiný způsob, jak tuto položku zpřístupnit veřejnosti v aplikaci Atlas, nebo hned ve webové mapě??

Děkuji za případnou radu

0 Kudos
4 Replies
VHolubec
Esri Regular Contributor

Dobrý den,

subscriber content by se měl automaticky nastavit během sdílení: "ArcGIS Instant AppsArcGIS StoryMaps, and ArcGIS Experience Builder, automatically authorize public access to subscriber content in the app and prompt you to authorize any premium content when you publish the app."

Zmíněné je to také zde: https://www.esri.com/arcgis-blog/products/arcgis-living-atlas/mapping/living-atlas-subscriber-conten...

V obsahu se Vám pak automaticky zobrazí i příznak pro použitý subscriber content:

VHolubec_0-1700664284675.png

 

Vladimir
0 Kudos
VojtěchBlažek
Occasional Contributor

Díky, tento článek jsem taktéž četl.

Už jsem to vyzkoušel a zpřístupnit premium content lze v ostatních šablonách. U šablony basic, media i další se to objevilo, tak jak je napsáno v článku.

Bohužel to není možné sdílet pomocí aplikace Atlas - což je škoda.

Pokud dám sdílet veřejně, tak mi to oznámí, že mám subscribed content, ale neobjeví se výzva k autorizaci - pouze tlačítko ok.

I když jsem se pokusil autorizovat aplikaci přes web Developers a u aplikace mám příznak, že mohu čerpat premium content, tak mě to při přepnutí na mapu vyzve k přihlášení.

Třeba to časem doplní - anebo dělám něco špatně?

Snímek obrazovky 2023-11-22 202643.png

 

0 Kudos
VHolubec
Esri Regular Contributor

Dobrý den,

postup byste měl mít správný - navíc pokud Vám funguje u ostatních Instant App šablon. Pokud je problém jen se šablonou Atlas obraťte se prosím na technickou podporu.

Vladimir
0 Kudos
VHolubec
Esri Regular Contributor

Dobrý den,

@VojtěchBlažek, zkuste prosím Atlas šablonu znovu, chyba s podobným chováním na této šabloně byla s aktuálním updatem opravena. 

Vladimir
0 Kudos