Nahlédněte do budoucnosti v rámci Early Adopter Community (EAC)

562
0
07-17-2020 01:10 AM
VHolubec
Esri Regular Contributor
2 0 562

Pokud byste chtěli nahlédnout pod pokličku toho co Esri do budoucnosti připravuje, neváhejte a vyzkoušejte Early Adopter Community portál (EAC). 

Early adopter portál je webová stránka, kam Esri pravidelně zveřejňuje výzvy k otestování Alfa a Beta verzí připravovaných produktů. Pro přístup stačí přihlásit se do Portálu pomocí Esri účtu, vybrat si některou z uvedených výzev, vyplnit dotazník (zkušenosti, pracovní zájem, co byste chtěli testovat apod.) a následně dostanete přístup k jednotlivým testovacím verzím. 

Kromě přístupu k testovacím verzím produktů je zde i fórum, kam můžete zapisovat problémy, se kterými jste se v rámci testu setkali, stejně jako návrhy a přání na funkcionalitu, kterou postrádáte. EAC je tak jedinečným místem, kde Vy jako odborní uživatelé můžete přímo diskutovat jak s vývojáři a produktovými manažery Esri, tak i s ostatními kolegy z mezinárodní scény.

Běžně se zde tak setkáte s chystanými verzemi ArcGIS PRO, Quick Capture, Survey 123 a aktuálně například i s novou generaci ArcGIS Workforce, či se zde dočíst o chystané novince SDK pro herní enginy Unreal 4 a Unity, která byla představena na virtuální Developer Summitu v březnu 2020.

About the Author
I am a GIS enthusiast working for Czech Esri Distributor since January 2014. I started there on the Tech Support for ArcGIS Enterprise and Web Technologies, and Mobile Apps. Now on as the Technical Sales and Business Development Consultant I am focusing to make our customers happy, bring them the newest Esri technology, and show them what´s the future. Most of the time I am working with Pro, mobile Apps, AGOL, but I am happy I can work with City Engine, testing the newest in 3D and Game Engines, Imagery and DL and participate on various Beta Programs. GIS and Esri it´s not just a job I love, but also a hobby, an opportunity to work with great technology and see the future, and work with great people – as well here in Prague in Arcdata as with my colleagues in the US and all over the world - to see what others can´t :)